En ole oikein saanu treenatuksi mitään. Ei vain ole ollut inspistä. Tänään illalla (kun olin jo puolinukuksissa) raahauduin hallille Maijan kanssa ja meillähän syntyikin Jetan kanssa tosi kivat reenit!

Tauko vaikuttaa Jettaan aina sillä tavalla, että intoa on enemmän kuin taitoa, mutta eihän sekään paha juttu ole, että intoa piisaa, kun sekään ei aina ole ollut ihan itsestäänselvyys. Niimpä tänään reenattiin koko tauon eestä ja tehtiin melkein koko satsi läpi, kahdessa osassa, ilman seuruuta ja paikallaoloja (istuminen kotona ruokakupilla). 

Eka satsi:

Ohjattu. Jee, vau!! Paitsi eka kerralla ei meinannu mennä merkille. Toka kerta ok. Hienosta noudosta palkaksi agi-putkeen.

Hyppy. Kierteli vähän ensin, kova imu agi-esteille.

Tunnari. Putken läpi otettuna liikaa vauhtia, toi vääriä, mutta ei jähmettyny tai järkyttyny, uusittuna läheltä, ilman putkea ok.

Kaket osaksi läheltä, osaksi kaukaa. Pakittelee, helposti jumittelee.

Tauon jälkeen:

Ruutu. Ruutu oi ruutu vetää nyt puoleensa ohi merkin.

Zeta. Muut sivut suorana, paitsi vikalla istu, joka hyvä, mutta surkeat kulmat!

Luoksetulon stopit ja suora agi-esteiden kautta ja minun ja Maijan välissä laukkomalla. Olipas Jetassa intoa!!! Lopuksi tylsä loppurauhottuminen, kun Monty teki pikkujuttua. 

Kevätaurinko, oi kevätaurinko, se on täällä taas! Hirvaskoskelle, suosikkitalviretkipaikkaamme ei pääse ollenkaan Jetan kanssa tänä keväänä, joki on keskeltä auki. Harmi!

11032013-normal.jpg

110320132-normal.jpg