Reenailtiin hallin pihalla reenikaverin kanssa. Toinen ryhmä reenasi hallissa, joten koiranhaukkua oli hieman häiriönä, mutta ei muuta. Jetta otti alkuleikin ja virittelyn jälkeen seuruuta. Nyt Annika huomasi, mikä ehkä mättää Jetan kisaseuruussa. Usein palkkaan reenissä namilla hyvästä perusasennosta, sitten kun palkkaa ei (kisoissa) kuulukaan, koira on ihan H. Moilasena, että mitä, eikö tämä olekaan seuruuta? Seuruu meni ihan hyvin. Minulla on kovin työ muistaa, ettei saa palkata aina perusasennosta.

Liikkeestä maahameno ei onnistunut ollenkaan. Ei vain mennyt maahan. Pitää ottaa nyt paljon erillään seuruusta. Erillisenä onnistuu kyllä hyvin.

Luosetulossa lähti ennen käskyä, uusittuna ok.

Seisahtuminen oli suht hyvä, mutta ei hirveän terävä. Olen tainnut ottaa sitäkin liikaa seuruun kanssa, nyt vain paljon erillään. Sitten oli tarkoitus ottaa seiso-istu-maahan -asentojen erittelyä, mutta yllätys, yllätys, Jetta oli täysin unohtanut, mitä tarkoittaa istuminen. Oh-hoh. Sekin tätyyy ottaa treeniohjelmaan.

Hallissa lopuksi paikkamakuu. Noin 8 minuutin paikkamakuun aikana pääsin kehumaan 4 kertaa hiljaaolosta, joista viimeinen väli täysin ilman vinkumista. Kerran nousi ylös makuusta haistelemaan jotain vaatejuttua, joka oli sen takana.