Ihme kaoottinen reeni raviksella juuri ennen hämärää, perheen kanssa.

Aloitus ruudulla (ja merkillä). Mutta voi hyvät hyssykät sentään, kun ruutu ei tänään löytynyt niin millään! Oli vähän pitemmällä matkalla ja taisi olla jotain kinkamaa välissä, ettei ehkä nähnyt kunnolla ruutua, mutta ei mennyt millään. Lähti kyllä osoitettuun suuntaan, mutta jotain puolivälin jälkeen jäi aina pyörimään paikalleen. En muista miten sain sen lopulta ruutuun, mutta jotenkin sain. Sami apupalkkasi. Päätin että otan uudestaan, että kyllä se nyt sen löytää, kun tietää paikan, mutta ei! Sama homma uudestaan. Lopulta sain ruutuun. Läheltä muutamia lähetyksiä lisää ja paikanhakuja, mutta nekin huonoja.

Ohjattu perään, oikea. Merkki ok. Sitten lähti onneksi oikealle, mutta päätyi johonkin kivelle ja meinasi sen ottaa suuhun. Pienen tähyilyn jälkeen huomasi oikean kapulan. Haittasiko hämärä jo sittenkin, vaikka mielestäni ei ollut vielä niin hämärä.

Otin kaket täysmatkalta, todetakseni ettei pahaa pakitusta, mutta sitäkin pahempaa vinotusta (miksi aina vasemmalle?). Otin uudestaan kaket koiran ollessa sivulla, niin ei ainakaan päässyt siirtymään vasemmalle.

Zeta-asennot, s-i-m. Tarjosi eka asennoksi virheellisesti maahan, muut ok.

Seuraamistakin pitkästä aikaa! Asiallista.

Tunnari. Päivän valopilkku taas! Tuleeko tästä meidän entisestä ongelmaliikkeestä kohta meidän varmin liike? (Tuskin.) Jotain epäröintiä oli menomatkalla, mutta ok haistelu ja palautus. Ympyrä, klo 11.

Lopuksi Jetta sai tehdä esineruuduntapaisen. Tai oikeastaan vaan kävin piilottamassa lelun mettään (heitin sen verran, ettei pääse ihan jäljestämään) ja Jetta sai hakea. Olipa se touhuissaan, eikä meinannut luovuttaa kuin kerran :) Iloinen jälleennäkeminen, kun löysi lelun. 

Sitten se *kelen rakki karkasi minulta uimaan raviradan keskelle, vaikka kielsin ja karjuin kitarisat punaisena. Kun vihdoin suvaitsi palata takaisin, tuliki sitten ontumalla. Että otti pattiin. Tuosta koirasta ei ikinä tulee luotettavaa millään elämänsaralla.