No jaa. Eilen ei treenattu yhtikäs mitään, kun ilta meni heppahommissa. Tänäänkään ei treenattu mitään, paitsi ehkä sitten kuitenkin vähän jotain.

Käytiin kylästelemässä Maijan luona ja Jetta löysi sieltä pallon, otettiin vähän sisäkakeja. Istuminen ei toiminut, meni aina maahan. Kämppä on niin iso, että siellä sopi ottaan kiertoja, niin sitten stoppiakin siinä, hyvä oli.

Pihalla oli niin houkutteleva nurmi, että otin sittenkin jotain pientä, ja kun siitä sattui lelukin vielä löytymään.

Seuraamista. Oli ihan ok.

Luoksetulon suorana melkein perille, ennen kuin heitin palkan.  

Liikkeestä isuminen. Onnistui.

Kakeja. Ensin yksi maasta istumaan. Se oli niin hieno, että vapautin takana olleelle ruokakasalle. Uudestaan i-s-m-s-i-m, teki kaikki vaihdot eka käskyllä, mutta pakitteli koirasen mitan verran.

Kotona illan pimeässä ja sateessa vielä tunnari. Vieras kasa vasemmalla, oma puskassa piilossa. Jetta käänteli koko ajan päätä, kun takaa kuului jotakin meteliä, eikä keskittynyt yhtään. Kävin sitä vähän herättelemässä ja orientoimassa kepukkaan, että katsoisi, mihin vien sen. Piilotin puskan juurelle heinään. Meni etsimään ja pyöri palikan kohdalla, muttei löytänyt. Tuli pois pariinkin otteeseen. Kävi myös kasalla nuuskimassa, palkkasin, kun ei ottanut sieltä mitään ja siirryin lähemmäs omaa. Pyöriskeli puskassa, ja sitten ihan dramaattisella hetkellä pihavalo sammui, ja jouduin menemään lähemmäs valoa, että se syttyy. Samalla Jetta ryntäsi kapula suussa takaisin, palkkasin ja toivoin, että olisi oma, koska en nähnyt, mistä se sen löysi. Kävin vielä tarkistamassa piilotuspaikan ja tyhjä oli, eli oikea kapula. Huh, jännittävää tämä tokon treenailu ;)