Mahtavaa, kun pidettiin tokoporukan pikkujoulutreenit, niin saatiin paikalle useampi koira. Kun oli häiriötä kerrankin enemmän ja vieras liikkuri, päätin tehdä melkein koko evl:n läpi. 

Seuraamista en ottanu enkä paikkamakuuta.

Zeta, i-m-s. Istumista avustin vähän, oli suht ok. Maahan meni liikkeenohjaajan käskystä, lisäksi ite käytin käskysanaa, jota ei ole Jetalla olemassakaan :o Viimeinen seisominen meni maahanmenoksi. Uusittuna ok.

Luoksetulo. Molemmat stopit. Ihan asialliset, vaikka kai ne aina paremmatkin vois olla. Viimisestä maahanmenosta liikkeellelähöstä palkka.

Ruutu. Vaikka näytin merkin, oli huono, epävarma. Maija näytti ruudun. Ruutu oli hyvä. 

Ohjattu. Vasen. Näytin merkin, mutta se oli silti hidas ja huono. Meni pari kertaa ainakin keskelle (kupille), ennen kuin lopulta meni vasemmalle. Pari toistoa, mutta ei olleet kumpikaan huippuja.

Hyppynoto. Vieras liikkuri, Jetta jumii! Näytti ettei lähde ollenkaan hyppyyn, mutta lähti sitten kuitenkin. Teki homman, mutta asenne puuttui. Otin pari kertaa osissa, jotain asennetta oli jo nähtävissä. 

Kaket. Sikahuonot taas. Jumitteli asentoja ja meni älyttömän vinoon. Keskeytin ja otin uudestaan (lähempää). Maija sanoi, että ennkoi käskyjä, mutta ite en sitä niin huomannu. Oli vähemmän vino, mutta ei juuri muuta parempaa. Huokaus. 

Tunnari. Vieras liikkuri. Annoin jarrunamin ennen kapuloita ja käännyin kattelemaan muualle. Tosi hyvä tunnari (kuulemma). Reilusti namipalkkaa :)

Tauolle autoon ja myöhemmin paikkaistuminen. Ok, kai. 

Sitten herkuttelemaan ja pikkujouluilemaan kahvion puolelle! :) Vähän myös mietiskelemään tulevia toko-tapahtumia. Tämä on juhlintaa minun makuuni ;)

Jetta pääsi parin yön palkintolomalle Maijan luo :)

Lunta on tullut tosi paljon lisää, jee!!!!


Lumiukko-olo aamulenkin jälkeen ;)


Joko mennään sisään? Täällä on kylmää ja märkää. T. Jetta