Kävin hallilla kokouksessa ja Jetta odotteli autossa. Kokous oli Pellon maatalousnäyttelyn (elokuun puolivälissä) koiranäytöksistä. Siellä on kaksi toko- ja agi-näytöstä päivässä. Mulla olisi sellainen idea, että tehtäisiin siellä toko-katrilli, mikä tosin kolmen koiran voimin ei välttämättä ole hurjan näyttävä, mutta jotain kuitenkin.

Innostuttiin sitten Maijan kanssa kokouksen jälkeen suunnittelemaan ja testailemaan näytöstä. Sellainen hömpöttely oli hurjan hauskaa sekä koirien että ohjaajien mielestä, eihän se edes tuntunut tokolta :D Mietittiin ja testailtiin, miten ja mitä juttuja voi tehdä yhtä aikaa. Jotain jääviä niin, että tullaan vastakkaisista suunnista ja käskyt samassa kohtaa. Jetta ruutuun ja Maaru luoksetulo yhtä aikaa ja mitä nyt sitten tuohon saakaan kehiteltyä. Koirat puhkuivat intoa ;) Eikä itselläkään ollut hassumpaa :) Tarvitsisi enää laatia koreografia ja ottaa parit treenit :) Jos joku on joskus tehnyt tai nähnyt koira-katrillin, niin ideoita otetaan vastaan :))

Tunnari jatkaa voittokulkuaan, ehhehhe. Illalla portailla. Ympyrä, yhteensä 4 kapulaa, Sami vei kaikki. Oma oli taskussa ehkä 10 minuuttia. Kuljetin Jetan lähelle ja päästin uudella käskyllä kapuloille. Nuuski todella harkitusti ja nosti oman. Päivän sapuska palkaksi.

P.s. Rikkinäisen puhelimen tilalla nyt uusi, kun oppis vielä käyttämään ;)