Aamulla menin hyvillä mielin itekseen reenailemaan hallille, rakennusmiehiä siellä kylläki oli töissä. Reenistä en voi sanoa palanneeni yhtä iloisella mielellä. Ajattein, että reenailen kaikki liikkeet läpi, niin että paljon kehupalkkaa ja sitten vasta lelu tai ruoka. 

Ruutu. Jetta puhkui intoa! Hyvä merkillemeno! Lelu. Toinen merkki, seki hyvä, siitä suoraan ruutuun. Meni tosi kovaa, mutta en saanut pysäytettyä ruudun sisään muuten kuin ohjailemalla muutamaan kertaan. Otin muutamia toistoja eri etäisyyksiltä ja keskustaanmenosta palkaten. Yksi poiskutsu myös. Viimeiseksi vielä suoraan ruudussa olleelle lelulle. Tähän asti vielä ok meininki.

Zeta. Seuruutin kolme sivua ensin suoraa, vika sivulla seis, oli hyvä. Taas seurautin yhden suoraan, seuraavalla maahan, ok. Taas välissä suoraa, sitten istu, ok, vaikka olisi voinut olla nopeampi. Seuruutin vielä yhden sivun suoraan, alkoi vähän hyytyä.

Seuraaminen. Alkoi hyvin. Jossain kohti hyytyi ja muuttui väljälksi. Tönäsin sitä, niin seuruu muuttui hyvin aktiiviseksi. Loppuun asti hyvin, lopussa askeleet. Jopa pakitus ok. Paljon kehuja sitten palkka.

Luoksetulo. Tähän se homma sitten hyytyi :( Eka maasta seisomaan pätkä hyvä! Seisomasta maahan hidasteli ja taisi lopulta pysähtyä ennen käskyä. En hyväksynyt, vaan otin koko hoidon uudestaan. Nyt hyvät seis ja maahan ja vauhdit. Lelupalkka kun lähti maasta laukalla. Meinasin että otan perään vauhtiluoksetulon, mutta sitä ei tullut. Otti muutaman laukka-askeleen lähdöstä ja jäi siihen. Yritin ottaa muutaman toiston, mutta ei onnistunut millään. Yhdellä kerralla jätin sen töröttämään siihen mihin se jäi, ja menin ulos hallista miettimään. Kun palasin takasin, se törötti samoilla sijoillaan. Uusi yritys. Ei toimi. Kävin ihan ystävällisesti hakemassa sen pannasta. Jankkasin tätä, mutta en saanut sitä tulemaan vauhdilla, enkä toisaalta halunnut hihkua sille mitään, kun se hyytyi. Niin montaa laukka-askelta se ei lähdöstä ottanut, että olisi päässyt vauhdista palkkaamaan. Lähin kotiin, en kerta kaikkiaan keksiny enää mitä oisin voinu tehä. Loput liikkeet jäi tekemättä.

Tsiisus mulla lähtee järki! Ei tästä miedän toko-urasta tule mitään. Olen ilmoittautunu kisoihin viikon päästä. Kisat ois sama perua, mutta kun kerta maksanu olen ja ovat kotihallissa, niin sama siellä on käydä. 

P.s. Koska en ollut ensimmäisen treenin jälkeen vielä tarpeeksi masentunut, päätin ottaa tunnarin kotona. Laitoin vähän nameja kapuloiden lähelle, muka rentouttaaksemme tunnelmaa. Namit löytyi hyvin, mutta toi väärän kapulan. Moitin sitä vähän ja otin uudestaan. Nyt löytyi oma kapula! Harmi vaan, ettei kisoissa ole sitä toista yritystä.