Taas meinasi pimeä ennättää ennen kuin ehdittiin tokohommiin. Mitzu pääsi taas helpolla. Se otti vain ohjatun, ruudun ja tunnarin. Vauhtia oli niin paljon, etten tiennyt sitä vanhuksessa enää olevankaan niin pajon ;) Hyvin meni liikkeet ja tunnarikin onnistui aika hyvin. Yhtä väärää tökkäsi, mutta ei kuitenkaan ottanut suuhun.

Jetta oli (taas ;) vallattomalla päällä, joten humputeltiin ja otettiin vauhtijuttuja. Ensimmäiseksi kun se pääsi autosta, se kylläkin ehti käydä nappaamassa merkin (sellaisen punaisen painavan) suuhunsa ja juosta muutaman kiekan ympäri kenttää, ennen kuin tuli leikkimään vetolelulla. Luoksetulo otettiin, vauhtia oli paljon! Ruudun keskellä oli alusta. Ensin otettiin sen kosketusta muutaman kerran läheltä namipalkalla. Sitten mentiin vähän ruudusta ulos ja lähetin alustalle ruutuun. Meinasi napata alustan suuhun, mutta kerkesin palkata lelun heittämällä ennen sitä.

Nouto otettiin metalliesineellä. Tällä kertaa ei ainakaan tiputtanut liian aikaisin, koska nappasi vetolelun suuhun kapulan ollessa vielä suussa :) Ei murissut kapulaa nostaessaan, hyvä!

Yksi seisahtumisharjoitus narupallon kanssa, meni hyvin. Kun piilotin tunnarikapulaa, Sami piti Jettaa sillä aikaa kiinni (kuten yleensä). Päästi kuitenkin irti ennen kuin olin valmis lähettämään kapulanetsintähommiin. Annan yleensä Jetalle namin ennen kuin se pääsee etsimään kapulaa. Sinnepä se meni kapulalle hyvin ja löysi ja palautti. Sylkäisi kapulan minun jalkoihin, mutta toipa kuitenkin :)

Pieni kokeellinen seuruuharjoitus lelupalkalla, Jetta sai hyvin juonesta kiinni. Voisi kai välillä lelupalkkaakin käyttää tuossa seuruussa.

Noin treenien ulkopuolelta sanottakoon, että Jetalla on ärsyttävä tapa haluta ulos aamuyöllä klo 3.15 ja 4.15 välisenä aikana. Vaikka se käy vielä ulkona aina 10-11 aikaan illalla. Kuitenkin se aina aamuyöstä ulos mennessään käy pissalla ja välillä kakallakin, joten ei kai se auta kuin kärsiä ja nousta. Ennen se halusi ulos aina klo 5.10 ja se oli sentään aika inhimillinen aika, mutta tuo yöherääminen on jonkin verran rasittavaa, varsinkin kun ei sen jälkeen tahdo saada enää unta. Noh, täytyyhän sen pennun ulos päästä, kun hätä on. Eikä sitä voi vongututtaakaan keskellä yötä tällaisessa yhteisasujaimistotalossa. Toisaalta, ei sitten tule kyllä sisällekään mitään asioita.

Laitetaanpas tähän vielä yksi kuva. Eilen aamulla oli jo maa ihan kuurassa.

jekuu.jpg