Lahjattomat reenaa, vai miten se meni?? Jetta osallistui ex-tempore tänään Pellon maaseutunäyttelyssä agi-näytökseen, koska ei ollut paikalla yhtään maksi-koiraa. Ja yhtään kertaa ei ole Jetta reenannu, paitsi mitä kävi omissa kisoissa pääsiäisenä. Sehän vetasi näytöksessä "nollaradan" Maijan kanssa ;))))

Video Jetan agi-näytös (harmi, että kuvanlaatu on huono).

Muuten selvitiin näytöksistä hengissä! Kaksi toko-näytöstä ja kaksi rotuesittelyyn osallistumista. Rotuesittelyn aplodit olivat "haastavat", sain Jetan pysymään aloillaan suurinpiirtein istumalla sen päällä, mutta äänteyä sillä ei voinut poistaa. Tosin näytöksen edetessä vinkuminenkin vaimeni. Joudin kuitekin laittamaan Jetan kesken kaiken autoon, kun tuli yksi muu koirahärdelli. Näytökset meni ihan ok ja kivaa oli :) Huomenna vielä sama satsi!

Illalla pyörälenkin jälkeen tunnari kotiportailla, vein ite. Jouduin ottamaan kerran pois kaupuloilta, koska jäi töröttämään, mutta sen jälkeen haisteli tosi hyvin ja moneen kertaan. Ei räpeltänyt muita. Minimaalinen hajustusaika kädessä. Oman tuomisesta päivä sapuska palkaksi.