Eilen Jetalla oli treenivapaa. Tänään yleisellä tokovuorolla Jetan kanssa hallilla. Kaksi muuta koirakkoa seurana. Jetassa oli virtaa kuin pienessä kylässä, se oli ihan huippusähäkkä ;) Pikku tokotauko saa siis ihmeitä aikaan :) 

Reenailtiin sitten tänään yläluokan liikkeitä, jotka sai käytännössä aloitella melkein alusta, kun ovat olleet niin kauan tauolla. Siitä tuo eksotiikkaosuus. 

Aloitettiin ruudulla. Alusta keskellä. Ensin namin kanssa läheltä pari kertaa. Hyvin löytyi alusta. Lelun kanssa kauempaa, edelleen löytyi hyvin. Myös toisesta suunnasta. Yhdellä lähetyksellä murahti vähän ja jollain ei mennyt alustalle suoraan, vaan yritti ensin jäädä seisomaan ruudun etuosaan. Osasi kuitenkin korjata itse, kun palkkaa ei kuulunut. Yksi lähetys ehkäpä melkein parinkymmenen metrin päästä. Miten se voi tuon vielä osata, vaikka edellisestä ruututreenistä on varmasti puoli vuotta?

Metallinouto pikkukapulalla (koska en löytänyt isoa). Jetta ryntäsi kapulalle ihan himona ja palautti yhtä kovaa. Siisti palautusasento. Huippulelupalkka huippusuorituksesta.

Kahden lelun kanssa ohjatun suuntien alkeita. Ei ollut kahta samanlaista lelua mukana, joten Jetta yritti koko ajan mennä ilmeisesti mieluisammalle lelulle. Uskoi kun kielsin ja näytin uudestaan toiseen suuntaan. Molempia puolia muutaman kerran. 

Kakea otin niin, että takana oli nami törpön päällä. Otin i-s-m-s ja siinä vaiheessa Jetta oli jo pakittanut namitörpöstä ohi. Nooo... eiköhän se pakitus vähene, kun etäisyyttä tulee lisää, toivon niin.

Seuraamista pikku pätkä, tuppasi olemaan vähän turhan innokasta. Myös juoksua, askeleita ja paikalla käännöksiä. Hyviä. 

Jetta pienelle tauolle. Toisella osassa tunnarin piilotus ja liikkeestä istumista. Ei viitsinyt kapulaa oikein syvälle hiekkaan kaivaan, joten Annika piilotti sen ison törpön taakse, tehtyään ensin pari hämäyslenkkiä. Hyvin löytyi ja palautui kapula.

Liikkeestä istumista, Annika naksutti. Ensin Jetta otti sellaisen systeemin, että astuu pari askelta eteenpäin, kääntyy minuun päin ja istuu. Ohjasin Jettaa enempi sivulle. Tosi hyvin onnistuivat istumiset ja joukossa myös yksi seisominen, joka onnistui. Lopuksi askel seuraamista ja istu-käsky, ja sehän istui?! Hih, hassua! Että kun sanoo käskyn, niin koira vielä tottelee. 

Niin ja arvaa mitä? Unohtui reenata se paikkamakuu.

Huomenna Jetta harrastaa agilityä Maijan kanssa Rauno Virran opastuksessa.