Tänään päivällä hallilla Jetan kanssa. Mukana Jetan mielestä yli-iki-ihana Maija, jonka läsnäollessa näköjään on mahdoton tokoilla, kun agi-esteetkin olivat näkösällä ja Silla-koira pääsi niitä tekemään.

Aloitin seuraamisella, mutta sain aika paljon huomautalla, ettei ole sallittua vilkuilla koko ajan ympärille. Oli siellä joku pätkä hyvääkin kai.

Liikkeestä maahanmeno taisi olla ihan asiallinen, paitsi vähän vino.

Luoketulossa tuli vähän toiseen reunaan ja loppuperusasento oli huono.

Maija sitten aplodeerasi ja teki vähän jotain juttuja Sillan kanssa, mikä aiheutti hillitöntä vinkumista ja keskittymisvaikeutta Jetassa. 

Liikkeestä seisominen ei onnistunut juuri mitenkään noiden häiriöiden kanssa.

Nouto taisi olla ihan ok, mutta ei tahtonut peppu pysyä maassa luovutuksessa. Kun sitten otin eteenistumisia ja sivulletuloja vuorotellen, sekä kapulan kanssa että ilman, Jetta meinasi koko ajan karkailla Maijan luo. Vaikka komensin ja karjuin ihan tosissani, karkasi silti mokoma. Että sellainen toko-koira. 

Kaket ei sitten kanssa onnistuneet ollenkaan. Eka käskyllä ei tapahtunut mitään. Kerran annoin toisen käskyn, mutta kun ei tapahtunut mitään, muistinkin, että ei anneta mahdollisuutta toimia vasta toisella käskyllä, joten jos ei noussut, kävin nostamssa käsin Jetan istumaan. Läheltä toimi, kauempaa ei. En jaksanut enää raahautua hyppyesteelle, joten se siitä. 

Jetta pääsi tekemään Maijan kanssa agilityä ja oli niiiin elementissään. Agility on niin ihanaa, että toko ei ole sen rinnalla mitään.

Olisi pientä videotakin Jetan agista, jospa saisin laitettua jossain vaiheessa.