Illalla taas raviradalla reenaamassa ja ampumassa Jetan kanssa.

Palloleikillä aloitettiin, jonka jälkeen seuruureeniä. Teemana edelleen matkan pidentäminen ilman namikättä, suora takapää ja sopiva väljyys (ettei mene liian väljälksi seruumatkan pidentyessä). Ensin taas vain askel - pari ja namipalkka. Pikku hiljaa enemmän askelia, pallopalkka kainalosta. Tein nyt niin, että jos erkaantui ja meni vinoon, sanoin "öp" ja tein itse pienen korjausliikkeen sivullepäin. Tuntui auttavan siihen, että etäisyys pysyi pienempänä (sivusuunnassa). Kontakti kyllä pysyy koko ajan, mutta helposti vinoutuu ja menee liian kauas. Pari onnistunutta pidempää pätkää saatiin aikaiseksi, niistä lelurevitys palkaksi. Lisäksi namilla ohjaten pari käännöstä vasemmalle ja täyskäännöstä.

Ruudusta kaksi toistoa. Ensimmäisellä lähetin ruutuun n. 10 metrin päähän, Jetta jäi vähän etureunaan, ja heitin jo vahingossa pallon perään, koska luulin sen menevät keskelle (alustalle). Toisesta suunnasta uusintana, niin että jätin Jetan seisomaan, siirryin itse hieman taaksepäin ja lähetin ruutuun. Jäi taas hieman eteen, mutta kun ei palloa kuulunut, korjasi itse keskelle (alustalle). Pallonheitto perään palkaksi.

Muutama seisahtuminen liikkeestä, tosi hyviä! Kahdesta ensimmäisestä namipalkka. Kolmannen kerran jatkoin reilusti matkaa, ja kun Jetta oli pysähtynyt hyvin sekä malttanut pysyä hyvin ja rauhassa seisomassa lelunheitto taaksepäin palkaksi runsaiden kehujen saattelemana :)

Pieni noutotreeni. Jätin Jetan istumaan muutaman metrin päähän, pakitin itse ja annoin noutokäskyn, 650 g kapula. Tosi nätisti otti kapulan, ja palautti eteen ja suoraan. Tökin ensin vähän kapulaa, tsekkasin, että pysyy varmasti Jetalla suussa. Irroituskäsky ja pallopalkka leuan alta. Tästä hienosta pitotreenistä palkaksi vauhtinouto. Vauhtia oli siinäkin! Ja vaikka sanoin "irti" ja vielä vapautussanankin, irroitti kapulasta vasta, kun oli ehtinyt kauas taakseni heitetyn lelun luo.

Luoksetulo vielä. Jätin istumaan, palasin takasin, palkkasin odottamisesta, menin n. 20 metrin päähän, kehuin vielä odottamisesta, sitten kutsuin ja vapautin vauhdista lelulle.

Lopuksi ammuttiin. Tähän asti on ammuttu niin, että Jetta aina syö. Nyt tehtiin niin, että Sami ampui yhden laukauksen, kun revitin Jetan kanssa pallolla. Jetta irroitti hetkeksi otteensa pallosta ja kääntyi katsomaan Samia, mutta jatkoi sitten leikkiä välittömästi. Toinen laukaus ammuttiin niin, että Jetta söi iltaruokaansa. No problem.

jemipaasi.jpg
Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!
T. Jetta ja Mitzu kotijoukkoineen