Video sunnuntain kisasta.

Sunnuntaina olikin sitten Tromssassa KV-toko-kisa. Minulla ei ollut kisaan mitään tavoitteita, koska kaikki tavoitteet oli jo saavutettu ja ylitettykin lauantain kisassa. Lähdin hyvillä mielin mukaan ja nauttimaan kehässä olosta. 

Valmistautuminen onnistui lauantain tapaan hienosti (Maijan apu oli korvaamaton!). Joskin Jetta oli paikallaolojen alussa vähän levottomampi ja vinguskeli. Yksilöliikkeiden alussa saavutimme Jetan kanssa helposti flow-tilan ja loppu oli silkkaa nautiskelua :) Sama tunne kuin lauantaina toistui myös sunnuntain kisassa. Olin rento, iloinen, onnellinen ja keskittynyt - ja tätä kaikkea tuntui olevan myös Jetta! Vaikka videolta näenkin, että sitä vilkuilua on jonkin verran, mutta hetkeksikään ei tullut sellaista tunnetta, ettemmekö olisi olleet siellä yhdessä ja tiiminä :) Suupielet kaartuivat väkisinkin hymyyn, mutta ei kai säännöissä hymyilyä kielletä ;) 

Jetta tosin tuntui myös sunnuntaina hitaalta ja jäykältä (takapään jumin vuoksi), mutta kuten sanottua, silloin sitä oli helpompi ohjata. Seuraamisessakin piti välillä vilkaista silmäkulmasta, tuleeko se mukana vai jäikö se johonkin välille, kun en tuntenut tuttua painamista reittä vasten ;)) 

Kentän vieressä pauhaava koski, sekä tuuli, aiheuttivat sen, että käskyt kuuluivat huonosti ja oli käytettävä enemmän ääntä, mutta en kokenut sitä ongelmalliseksi. Ehkäpä sunnuntain suoritus kokonaisuudessaan oli jopa hieman parempi kuin lauantain. Vieläkin kun muistelen sitä tunnetta ja olotilaa kehässä, saan helposti kyyneleet silmiini, niin voimakkaita tunteita siihen liittyy (ja saman reaktion tuntuu aiheuttavan Maijan tekemän matkamusa-levyn kuunteleminen, jota myös Tromssan matkalla kuunneltiin :) Siitä lienee pääteltävissä, kuinka iso juttu tämä minulle oli :))

Siinä virnisteltyäni onnellisesti kisan ja reissun läpi, tuli mieleen, haluankohan oikeasti enää edes esim. kansalliselle tasolle. Kun katselee huippukisaajien ilmeita, eivät ne kehässä järin iloisilta näytä ;) Ja minä vaan tykkäsisin nautiskella samaan tyyliin yhteisestä tekemisestä ja onnistumisen riemusta kuten Tromssan viikonloppuna. Alan kai olla jo liian vanha ;) Toisaalta sekin vaikuttaa, etteivät minun ja Jetan yhteiset resurssit tällä hetkellä riitä kisarintamalla mihinkään muuhun kuin valioitumisen yrittämiseen :) Tosin tämä viikonloppu oli ehdottoman arvokas myös TVA-arvon metsästystä ajatellen. Ykkösen saaminen antoi uskoa siihen, että se on ylipäätänsä mahdollista!! Olin nimittäin jo ehtinyt osittain luopua toivosta, ettemme saa ykkösiä ikinä! Jetan häiriöherkkyyden vuoksi. Mutta nyt sitä taas jaksaa uskoa ja yrittää määräämättömän ajan. Epäsäännöllinen vahvistaminen on palkitsemiskeinoista kaikkein tehokkain ;)

Norjalaistuomarilla oli kevyttä kotiinpäinvetoa havaittavissa kv-kisan arvostelussa ;) Suomalaisflätille antoi paljon nihkeämmin pisteitä kuin norjalaiskultsulle. Kultsun omistaja heitti hyppynoudossa kapulan ulos kehästä ja koira haki kapulan kehän ulkopuolelta, mutta ei siitä punaista korttia saanut, vaan luokkavoiton ja caciobin :) Noh, ei haittaa minua. Olen joka tapapuksessa tämän viikonlopun voittaja ;)

2. kisapäivä sunnuntain 16.6. 

Paikkaistuminen 9,5. Liikutti tassua ja pyöritteli vähän päätä (mutta istui kuitenkin! kun muistaa että viime aikoina oli ollut myös maahanvalahtamisongelmaa)

Paikkamakuu 7. Meni lonkalle. Olisi voinut nousta reippaamminen perusasentoon. Alussa oli levoton. 

Seuraaminen 8. Jetaksi oikein nättiä seruaamista!

Zeta 7. S-I-M. Istumisen aikana alkoi jostain läheltä älytön kirkonkellojen paukutus ja me molemmat vähän hämäännyimme siitä. Yläpuolella pörräsi myös helikopteri. Yleisen hämäännyksen vuoksi Jetta ei kuullut tai tajunnut maahan-käskyä, ja se jäi seisomiseksi. 

Luoksetulo 9. Oikein kiva! Aina kai se vauhti voisi vähän kovempi olla ja pysähdykset napakampia :) Hienot loppuasennot. 

Ruutu 8,5. Merkki ok. Meni ruudussa kulmamerkin taakse, odotin että korjasi ja käskin maahan. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Ohjattu 9. Jeeeeeeeeee! Ei tietoakaan lauantain jumituksista :)))

Hyppynouto 9,5. Mistähän vähennys tuli? En muista. Ihan kiva nouto.

Tunnari 8. Jeeeeeeeeeeeeeeee kertaa kaksi!!! Tunnari ollut aina meidän vaikein liike ja nyt se onnistui kisassa kahtena päivänä peräkkäin!! Täytyy varmaan kehystää kapula seinälle. 

Kaket 9,5. I-s-m-s-i-m. Minusta melko samanlaiset kuin lauantaina. Mutta eipä kyllä jumittanut asentoja tai mitään. 

EVL1 275 pistettä, sijoitus 3/4. Vara-caciobista jäätiin 2 pistettä :) Mutta se meni sentään suomalaisflatille, josta tuli samalla Norjan tokovalio. 

Ei liene tarpeen sanoa, mikä onnentunne oli tämän kisan jälkeen. Taidan olla suorastaan ärsyttävän onnellinen, mutta se minulle nyt suotakoon, koska yleensä en ole erityisen onnellisuuteen taipuvainen ihminen ;)

Huh huh mikä viikonloppu! Hieno pieni Jetta! Myös Maijan ja Richardin samoin kuin kaikkien niiden kivojen Norja-ihmisten (ja maisemien ;) osuus viikonlopun onnistumiseksi oli korvaamaton :) Täytyypä vielä erikseen sanoa tähän loppuun, että kiitos teille kaikille ihanaisille, jotka ovat luoneet uskoa meidän tokoiluun silloinkin, kun se oma usko ei ole oikein tahtonut riittää ;))

IMG_7826%20%28Kopio%29-normal.jpg
Sunnuntain KV-TOKO EVL1 275 pistettä, sij. 3. Tuomari Tanja Hulsund. 

 

IMG_8020%20%28Kopio%29-normal.jpg
Upea viikonloppu!

Video sunnuntain kisasta.

Ai, ja ne reissun teemabiisit? ;))

Passenger: Let Her Go

The Script - Hall of Fame