Reenattiin Jetan kanssa ampumaradan parkkiksella, Sami käskytti. Otettiin suurinpiirtein avo läpi (paitsi kaket ja hyppy).

Seuraaminen oli evl-tyylinen ja varmaankin ihan hyvä!

Makaaminen liikkeestä, hyvä, joskin loppuperusasento silleen 45 astetta vino. Makaaminen saattoi olla myös aavistuksen vino.

Heittelin vähän palloa ja sain Jetan menemään sen verran kauas, että sain tehtyä stopin, joka oli tosi hieno!

Erikseen luoksetulo ilman stoppia, eteenistuminen jäi tosi kauas ja sivullesiirtyminen vasta toisella käskyllä, vai jäiköhän se seisomaan tai joku ongelma siinä oli.

Liikkeestä seisominen oli hyvä, saattaa olla, että aavistuksen edisti seuraamisessa. Hyvin pysyi seisomassa, loppuasento ok.

Noutoa. Ensin pitoa. Kokonainen nouto, varasti liikkeenohjaajan käskyn jälkeen. Kielsin ja otin uudestaan. Uusittuna ok. Tarvi toisen käskyn edestä sivuun siirtymiseen ja yritti tavoitella kapulaa vielä uudestaan suuhun ;) On noita loppujuttuja harjoiteltu ehkä liiankin vähän ja niissä tuntuu olevan paljon viilaamista. Vauhtinouto, jonka aikana alkoi yllättäen ampumaradalta kuulua ampumista, Jetta lähti noutamaan ennen käskyä paukun aikana, mutta annoin sen varastaa, kun se ampuminen oli sellainen ylimääräinen häiriö. Vielä yksi vauhtinouto, jossa piti odottaa noutokäskyä ennen kuin sai lähteä.

Oli tarkoitus ampuakin tänään, mutta reenin aikana kuului ampumaradalta varmaan puolenkymmentä paukkua, joten tulilpa harjoiteltua sitten vähän ylimääräistäkin ja omat panokset säästyi, heh ;)

Lopuksi kolmen minuutin paikkamakuu, kerran kävin silittämässä palkaksi välillä, osan aikaa olin piilossa auton takana. Muutama vaimea vinkaisu, mutta niitä nyt ei lasketa entiseen volinaan verrattuna. Tosin häiriötä ei juuri nimeksikään. Jetta oli tänään aika taitava ja kovin innokas :) Häiriötreeniä tarvittais lisää ja lisää!