Perjantaina Jetta oli toko-kurssilla mukana, kun nyt vielä muistaisi, mitä sen kanssa tein. Aluksi ainakin otin 10 minuuttia paikkamakuuta ja ihme kyllä, Jetta pysyi tosi hiljaa! :) Kun toista koiraa palkattiin leulla, vinkui jonkun verran, mutta hiljeni, kun huomautin.

Otin seuruuta, jossa edelleen paikka mietinnässä, ettei ole liian edessä... Taisin ottaa jääviä, seisominen takapalkalla (hyvä) ja maahanmeno etupalkalla (hyvä). Kakevaihdoista totesin sen verran, että vaihdot toimivat siinä mielessä hyvin, että tulee oikea asento ja se pysyy, mutta pakittamista edelleen on. Läheltä esim. istu-maahan-istu avo-tyyliin käy niin, että Jetta oikein pomppaa taaksepäin istumaan. Yksi ruutuunjuoksukinhan me otettiin ja palkkasin vasta hetken seisahtumisen jälkeen. Hyvin meni.

Jetta vietti tänään luksuspäivää. Ensinnäkin se pääsi parille pitkälle lenkille (ennen itsestäänselvyys, mutta nykysin ei :(
Illalla vielä lainaohjaaja-agilityä Maijan kanssa. Hyvin kyllä Maija saa Jettaa menemään, vaikka ovat päässeet muutaman kerran vasta harjoittelemaan (140 km välimatka vähän hidastaa). Kiitos Maija, että toit auringon Jetan päivään! :) Nyt jaloissa tuhisee väsynyt ja onnellinen koira.

Pikkupokkarilla ei tämän selvempiin tuloksiin vauhtimimmin kanssa päässyt ;)

Tänään oli hieno aurinkoinen päivä. Kaksi onnellista ystävää. Mitzukin NIIN tykkää tuosta Jetasta.