Tänään ehdittiin tehdä tunnari vain kerran, kun koko päivä meni kaupungissa.

Omalla pihalla liikkeenohjaajan kanssa. Kapulat eka kertaa paljain käsin vietynä (tähän asti hanskat eli vähemmän vierasta hajua).

Eka kerralla neljän rivi, muuten hyvä, mutta varasti kapuloille ilman käskyä. Korjasin luovutusasennon taka-askeleella. Virittelyssä jätin tällä kertaa namin pois.

Toistettuna ympyrässä. Annoin namia ennen käskyä. Varasti siltikin kerran. Kutsuin takaisin, en antanut mennä ilman käskyä. Itse kapulan ettiminen hyvä, klo 1:ssä. Luovutus taisi olla ihan ok, mutta en muista varmasti. Ajattelin kuitenkin alkaa korjailla myös luovutusasentoa (vaikka sitä kai voisi/pitäisi reenata paljon erillään tunnarista, tai siis koko liikkeestä), sekä kutsua takaisin, jos varastaa kapuloille ennen käskyä. Ei kait se noista korjauksista lysyyn mene (kun ei mene oikeastaan mistään, kovanaama).

Eiku! Lisäys! Päätin sittenkin, että kyllä Jetta joutaa jotain tehdä iltaruokansa eteen, ja  päätettiin tehdä sille pikku jekku. Sami vei vieraat + oman kapulan ulos sillä aikaa, kun odottelimme Jetan kanssa sisällä. Jetta kaahasi sisältä kapuloille ja nappasi väärään! Ja pääsi vielä palauttamaan sen perille asti, koska en tiennyt sen olevan väärä. Moitin sitä ja lähetin uudestaan. Nyt toi oikean, mutta nappasi ekan, joka kohdalle sattui, joten ei tietoa, oliko se taitoa vai tuuria. Yritetäänpä tätä temppua vielä toistekin, kun täytyy tätä nyt vaikeuttaa, että saadaan lisää häiriötä ja siten virheitä esille. Toivon, että tätä kautta tulee lisää suoritus- (ja kisa)varmuutta.