Aamutunnari kotipihalla. Pyry oli vaunuissa, niin ei päässyt häiriköimään. Silloin kun ei ole häiriötä, Jetta ei enää ruukaa tehä virheitä kotipihassa. Mitenkähän sitä seuraavaksi vaikeuttais. Ehkä hajustuksen vähennystä. Toinen oli rivi, toinen oli ympyrä. Nuuski ja toi varmasti. Pitäisköhän kohta alkaa korjata sitä palautusasentoa... tai sitten ei.

Iltatunnari hallilla muutaman liikkeen jälkeen. Toinen oli ympyrä, sattui heti oikean kohdalle ja palautti. Toinen oli rivi (pitkät välit) tosi hienosti malttoi nuuskia ja toi oikean varman oloisesti.

Ennen tunnaria hallilla agi-treenien laitamilla liikkeestä istuminen, ilman apua, hyvin meni! Avusta hankkiuduttava eroon, varsinkin, jos se on vain minun päässä.

Luoksetulo, seisahtuminen. Hyvä. Palkkasin pallon kanssa ja pallo suussa eteen istumaan. Tein luoksetulon lähinnä siksi, että häiritsisi ruutua ja niinhän se tekikin. Kun seuraavaksi lähetin ruutuun, kaarsi luoksetulon merkeille, mutta muuttkin mielensä ja meni ruutuun, tosin sivusta sisään. Otin muutaman toiston, yhdellä kerralla ruutuun syöksyi samaan aikaan toinenkin koira, mutta kutsuin Jetan pois palkkaan kiinni, niin eipä tuo välittänyt. Tuppaa menemään takaa yli, yritin saada pysähtymään ruudun sisälle (oma ajoitus). Alustalle hakeutuu kyllä hyvin. Täytyy pitää alustaa edempänä.

Seuraaminen, pitkähkö, liikkeenohjauksella, ok. Ja lopuksi vaan ne tunnarit.

Päälle agi-kokous. Ja aiemmin tuossa (oma) hieronta. Oon poikki! Ja koira vielä lenkittämättä.

Jetalle ostettu Arthroflexit.