Aamutunnari meni paljon huonommin kuin viime päivinä keskimääräin. Raviradalla pienen lenkin jälkeen. Jetta oli jotenkin kiihtyneessä mielentilassa ja otti paineita, kun Pyry vielä pyöri ympärillä. Lisäksi uutta oli se, että väärissä kapuloissa oli nyt myös ihmisen haju, kun Maija vei ne. Eka yrityksellä lähti palauttamaan väärää. Kapuloita oli siis neljä ja olivat lähellä toisiaan. Toisella kerralla taisi jo löytää oikean. Toistettuna taisi nostaa kerran jotakin väärää (jos oikein muistan) ja sen jälkeen toi oikean.

Illalla hallilla koko VOI. Yritin palkata niin vähän kuin mahdollista, mutta noutojen luovutuksessa palkkasin (ettei ennakoi LO käskystä sivulle tuloa) ja samoin heiton jälkeen palkkasin. Ruutuun kävin viemässä namipalkan ja tunnarista tietenkin himopalkka.

Alkoi paikkamakuulla kahden koiran rivissä. Vähän vingahteli alussa ja meni lonkalle. Muuten kai ihan ok (4 min). Nousi jopa ihan asiallisesti perusasentoon.

Seuraaminen liikkeenohjauksella. Ei tainnut olla mitään katastrofia.

Liikkeestä istuminen oli hyvä, mutta hidastin itse vähän, pitäisi oikeastaan vierottua tuosta lisäavusta. 

Luoksetulossa tein sen taas. Annoin liian kovalla äänellä seis-käskyn ja meni maahan. Ja lisäksi ennakoi maahanmenon pysähdyksen. Loppuhomma ihan ok.

Ruutu ei onnistunu millään. Maija meni kattomaan ruudun suuntaan, että onhan Jetta varmasti sisällä. Jetta tuijotti vain siihen suuntaan koko ajan, eikä sillä ollut hajuakaan koko ruudusta. Meni hypylle ja hyppäs sen ja luoksetulon merkille ja vaikka minne. Moitin sitä ja kutsuin takaisin, minkä jälkeen se ei lähtenyt yhtään mihinkään. En antanut periksi ja jo tsiljoonannen käskyn jälkeen sain sen ruutuun. Kävin palkkaamassa namilla. Nyt kun se tiesi, missä ruutu on, otin uudestaan. Uusinta ihan asiallinen. Poiskutsun jälkeen edisti seuraamisessa, mutta tuota on harjoteltu ehkä viis kertaa sen elämässä.

Metallinouto ihan ok. Hyppynoudossa muut ok, mutta edestä sivulle vinoon.

Kaket otin ennen tunnaria. Teki kaikki vaihdot ensimmäisellä käskyllä. Hyvä! Pikkusen pakitti ja meni paljon vinoon vasemmalle.

Lopuksi säästin tunnarin. Kisamaisesti, liikkeenohjauksella, ympyrässä, klo 11 kohdalla oma. Jetta teki upeasti!! Lähti haistelemaan etureunasta, haisteli kapulan kerrallaan ja kun tuli oman kohdalle, otti sen suuhun ja palautti nätisti. Ju-huu! Mahoton palkka päälle! Toivotaan, että tunnari alkais pikku hiljaa hahmottua sille! :)