Jee, Jetan juoksu ohi! Päästiin taas reenaamaan pitkästä aikaa. Hallilla yleisellä toko-vuorolla, ta-daa, yksin!

Aloitettiin kevyestä hömpöttelystä, eli kiertoa, kierron yhteydessä luoksetulon toppi (miten osasikin niin hienosti?), kiertoa, luoksetulon loppuosaa. Jäi hieman kauas loppuasennossa, mutta lienee helpompaa korjata tarvittaessa loppuasentoa lähemmäs kuin saada karsittua törmäystä.

Sitten ajattelin ottaa pientä avo-sarjan -tyyppistä. ensin pitkä seuruu, jossa usein namipalkka, vain normikäynti, jossa käännöksiä ja täyskäännöksiä. Palkkailin taaksepäin, koska Jetta tykkäisi nojailla reiteen kuonolla, mistä väistämättä luultavasti on kohta seurauksena edistäminen tai ainakin minun kävelyn vaikeutuminen. Sivuaskeleita (väistöä) oikeaan ja vasempaan, hyvä. Käännöksiä paikalla oik. ja vas. sekä täyskäännöstä paikalla. Palkkasin joka asennon jälkeen. Kohta ollaan varmaan taas siinä tilanteessa, että hyvin tekee aina kun saa namin ja kun ei saa, ei tee ollenkaan...

Asentoja vapaasta liikkeestä (seis, istu, maahan). Sekoili vain vähän. Myös pysymistä.

Liikkeestä maahan, tosi hieno.

Luoksetulo, ensin eteen asti. Jäi taas pikkusen kauas. Sitten palkkaus odottamisesta sekä vauhtiluoksetulo.

Liikkeestä seis. Jätin pallon taakse, otin seisahtumisen (hyvä), palasin taakse ja pyörin ympärillä ja sitten vasta vapautin pallolle. Hellyttävän onnellinen jälleennäkeminen pallon kanssa ;)

Kake ei ollut tänään huippumenestys. Maahan on hyvä, mutta maasta istumaan nousu tapahtuu aina pakittamisen ja seisomisen kautta. Hinkattiin sitä kai liikaakin... Jetalla alkoi palaa käpy, mikä tarkoitti vingahtelua. Alkoi myös tarjota maahanmenoja liikaa ja seisomisia, joita ei tässä sessiossa edes otettu. Lopulta otin valjaista kiinni ja sivulta ohjaten sain sen pari kertaa hyvin maahan ja istumaan, joten sai riittää siltä kerralta.  

Hyppy jatkui samalla linjalla (johtuiko se nyt sitten tuosta istumisongelmasta). Jetta hyppäsi hyvin yli, mutta ei istunut millään. Avun kanssa istui, mutta kun halusin ottaa ilman apuja. Välillä kolisi estekin hypätessä. Jouduin lopulta antamaan periksi, kun istuminen ei onnistunut ilman apua, niin sitten oli otettava käsimerkin kanssa. Lopulta alko epäröidä myös eteenpäin hyppäämista, joten oli otettava pelkkää hyppyä paljon palkan kanssa.

Pari ruutuunlähteystä, ensin keskustan haun kanssa. Siinäpä se toko.

Lopuksi otin pikkusen agi-keppejä "väärältä" puolelta. Toivottavasti meidän agi-täti ei pahastu, jos me sotkettiin niiden agsa-hommia ;)