Pöytäkone hajos. Olihan siitä valokuvien ja tiedostojen varmuuskopioinnista ollut puhe joka ilta jo monta viikkoa, mutta miten se nyt sitten taas olikin jäänyt tekemättä. Vaikka konekin piti vähän kummallista ääntä ja varotteli hajoamisesta ennakkoon. Jäi sentään jäljelle rämä läppäri. Tuskin nyt tästäkään koneesta kannattaa mitään kuvia kopioida levylle...

Ohjatun haasteena tänään ylivoimaiset luonnonvoimat. Myrksytuuli ja räntäsade muun muassa. Kotipihalla, vasen puoli. Etäisyyttä 5 m sivuille, 3 taakse. Kuppeja piti käydä korjaamassa joka toiston välillä ja joskus useammankin kerran, kun tuuli lennätti niitä pitkin pihoja. Näiden haastavien olosuhteiden vallitessa päädyimme vain neljään toistoon, mutta ne olivat ok.

Kerrankin hetki rauhassa, kun miesväellä oli yksi poikien juttu, joten hyödynsin sen tunnarin merkeissä. Oli aika kiva jo. Bongasi oman kyllä useampaan kertaan, mutta jostakin syystä ei vain nostanut sitä. En hoputtanut mitenkään ja tutkiskelin vetolaatikon nuppeja, niin sitten Jetta päättikin nostaa oman ja antaa mulle. Ehkä se vielä. Jonain päivänä. Lopun laatuajasta käytin keittiön siivoamiseen.