Mitzu sai melko viime tipassa Tornion tokoon peruutuspaikan. Olin jo ehtinyt ilmoittautua haku- ja jälkileirille Muonioon, kun ajattelin, että emme varmaankaan pääse Tornioon. Mutta niinpä vain saimme paikan ja lauantaiaamuna lähdimme hurruttelemaan kohti Torniota pirteänä puoli 7 aikaan (olin kyllä jo herännyt puoli neljältä, vaikkei edes jännittänyt, en ainakaan myönnä! ;) Kannatti ajella! Mitzu sai upeat pisteet 305, luokkavoitto ja KP. Kunniapalkinnosta Mitzu sai sellaisen ison pehmopallon, joka oli sen mielestä iiiiihana! :D

Sitten itse kisasta. Evl oli ensimmäinen luokka, siinä oli 5 osallistujaa. Tuomarina Allan Aula. Kisa mentiin liike kerrallaan (huoh, se on minusta kaikkein raskainta...)

Homma alkoi paikallaoloilla. Istuminen meni nappiin! Meillä oli numero 4, joten maahanmenossa Mitzu joutui kuuntelemaan kolme maahanmenokäskyä ennen kuin meidän vuoro tuli, eikä Mitzu mennyt niistä käskyistä maihin! Jee!! Paikallaoloista kympit.

Seuraaminen oli oikein nättiä Mitzuksi. Yhdessä vasemmalle käännöksessä se pomppasi reilusti irti ja kai jotenkin taaksepäin, mutta muuten ihan hyvää seuruuta. Siitä ysi.

Idarissa varmistelin vähän istumista, koska viime kisassa jäi seisomaan istumisen. Nyt meni hyvin. Siitä 10.

Luoketulossa matka tuntui tosi pitkältä, enkä ole varma, mutta minusta tuntuu, että ensimmäisen pätkän seisomiseen asti Mitzu tuli tavallista hitaammin. Loppuosa kyllä hienosti. Luoksetulosta kymppi.

Tässä vaiheessa minusta tuntui, että Mitzu alkoi vähän hyytyä. Eli sillä on joko huono kunto, tai sitten sen terveydessä on jotakin ongelmia. Mistä näistä vanhoista koirista aina tietää. Mitzu oli kuitenkin jotenkin vähän liian rauhallisen oloinen ja läähätti paljon. Täytyy seurailla sitä ja käydä lääkärissä, jos tämä tuntuu jatkuvan... Liikkeiden jälkeen vain pieni palkkaus ja sitten häkkiin odottaamaan seuraavaa liikettä.

Ruutu meni kuitenkin ihan hyvin! Hyvin ja reippaasti merkille. Siitä ruutuun lähetys, jonne Mitzu juoksi reippaasti. Pysäytin seisomaan ja katsoin hetken, onko Mitzu liian takana vai ei. Päätin siirtää vähän eteenpäin, siihen maahan ja loppukävely ja kutsu hienosti! Täysi kymppi! Kannatti siirtää, koska tuomari sanoi, ettei olisi ollut eka kerralla vielä kokonaan ruudun sisällä.

Ohjattu olikin vähän outo. Ensimmäisellä käskyllä Mitzu ei mennyt tarpeeksi lähelle merkkiä, jouduin ohjaamaan merkille lisää. Sitten olisi pitänyt tuoda vasen, mutta Mitzu juoksi keskimmäistä kohti. Taas lisäkäsky ja toihan se lopulta sen vasemman! Vielä sentään saatiin 6 pistettä.

Hyppynouto oli hyvä! Siinä ei mitään ongelmaa, kymppi!

Sitten se ikuinen murheenkryyni, tunnari. Syöttelin urakalla Mitzulle lihapullia ja höpöttelin sille, että seuraavaksi tulee tunnari, olepa sitten iiihan rauhassa.... ;) Ja uskomatonta mutta totta! Mitzu meni rauhallisesti töpsytellen kapuloille, haisteli rauhallisesti, ja toi sieltä oman kapulan (ympyrässä klo 12 kohdalla :) Ou-jee!!! Kymppi!

Sitten oli enää vuorossa kaket. Hyvät asennonvaihdot, joskin luulen, että Mitzu tuli vähän eteenpäin. Liikkeestä kuitenkin 10.

Ju-huu! 305 pistettä ja luokkavoitto! Saatiin palkinnoksi lahjakortti eläinkauppaan, joten piti heti käydä ostamassa lisää narupalloja ;) Vielä se Mitzu-vanhus vaan jaksaa töpötellä, vaikka se on kai jäänyt eläkkeelle jo pariinkin kertaan ;) Hyvä meidän Mitzu!

Tornion porukalle taas kiitokset hyvin järjestetyistä kisoista! Siellä on hyvä käydä kisaamassa mukavien ihmisten kanssa ja lämpimässä hallissa :) Mitzu ystävällisesti tarjosi meille hyvin menneen kisan kunniaksi vielä pikaruuat ABC:llä, niin ystävällistä siltä! :) Mitäs me kohta syödään, kun Mitzu ei enää kisaa eikä Jetta varmaan ole kisakunnossa vielä piiiitkään aikaan ;) Ehkä Mitzulle sitten myönnetään säännöllinen eläke! Onhan sillä sentään ollut aikamoinen ura vuosien varrella ;)

Laitetaanpa vielä parit kuvat.

mitor01.jpg
Iloisissa tunnelmissa kisan jälkeen ;)

mitor02.jpg
Mie voitin tällaisen pallon!

mitor03.jpg
Tehkääpä perässä. Enkös ollutkin aika hyvä? ;)