Jotain tosi huippua on sattunut tämän viikon treenitauon aikana! Jetan agility-ohjaaja Maija sai töitä Pellosta ja muutti tänne! Ollaan Jetan kanssa tästä ihan sanattoman onnellisia. Nyt on vain taivas rajana sille, millaisia agi-tähtiä parista syntyy, kun meitä ei enää erota 140 kilsan etäisyys reeneissä. Huippua! Maijalle vielä erityiskiitos, että olet ottanut Jetan treenattavaksi. Minä tokojäykkä persoona en kykene ohjaamaan agissa, enkä ainakaan tuollaista nopeaa koiraa kuin Jetta. Tänään pääsin ihailemaan Jetan agi-menoa. Kepit menee kuin vanha tekijä ja A:n kontakti alkaa olla aika hyvä. Ja tosi tiukkoja kurveja ;) 

Samaan hengenvetoon täytyy todeta jotain harmillistakin. Meidän pitkäaikaisin ja paras ja melkein ainoa (tokotreeni)kaveri taas sitten muuttaa pois Pellosta :( Onneksi kuitenkin vain naapurikuntaan, joten silloin tällöin kyllä kimppatreenejä vielä pidetään!

Tänään päättyi Jetan treenitauko, eikä se tainnut ihan kokonaista viikkoa olla, mutta lähes :) Koira oli kuin pakasta vedetty ja lentoon lähdössä. Sellainen määrä intoa oli pakkaantunut pikkupiskiin.

Pieni seuraaminen. Ok. Kyttäsi vähän kädessäo llutta namia. 

Ruutu. Oli taas menemäisillään takarajalta yli. Pitäisi ehkä siirtää alustaa etemmäs ruutussa.

Luoksetulo. Aluksi seis, joka oli hieno. Sitten suora luoksetulo eteen asti, hieno!

Liikkeestä istuminen. Istuihan se!

Kaket. Aika läheltä. Maasta - istu - seiso - maahan, tähän asti hyvä. Kävin palkkaamassa joka vaihdosta namilla. Maasta seisomaan ei taaskaan noussut heti. Olin menossa lähemmäs, että autan masusta, niin päättikin nousta seisomaan. Uudestaan vielä maasta seisomaan, ok. Siihen lelupalkka.

Paikallamakuu kahden koiran rivissa. Aika jotain vartin verran. Karkasi kolmesti, mutta ei äännellyt.

***Lisäys. No mutta! Ihan unohdin, että mehän aloitettiin koko homma tunnarilla ulkona. Iso kasa vieraita, jota käytiin aluksi katsomasas hihnassa. Oman piilotin kasan taakse, niin että Jetta näki piilotuksen selvästi. Tähän asti kaikki meni ok, mutta sitten Jetan suurin idoli Maija ajoi hallin pihalle, ja kun annoin tunnarikäskyn, Jetta karkasi Maijan autolle. Kävin uudestaan piilottamassa sen oman ja näytin Jetalle. Nyt meni hyvin hakemaan, haisteli, palautti ja tiputti jalkoihin. Kehuin ensin, mutta pyysin vielä nostamaan palikan oikeaoppisesti.