Annikan ja perheiden kanssa vanhalla leikkikentällä.

Jetta aloitti tunnarilla. Tosi pitkään heinikkoon oli piilotettu kasa vieraita verkon alle ja niiden takana oma. Jetta meni kovaa piilotuspaikkaan, löysi helposti oman ja lähti jopa palauttamaan kovaa. Palautus jäi kesken, sillä Annika heitti maahan lelun, jonka päällä oli vienyt minun kapulan ja Jetta syöksyi siihen leluun kiinni ;) Koska homma meni muuten niin hienosti, annoin Jetan kuvitella, että näin se palkkaus pitikin mennä :)) En ole tosin varma huomasiko tai haistoiko se niitä vieraita ollenkaan, koska olivat ihan piilossa pitkän heinän alla, mutta olkoon nyt pääasia, että se kuitenkin löysi ja toi hienosti ilman epäröintiä. 

Liikkeestä istuminen kokonaisena. Hyvä!

Ruutu. Eka yrityksellä jäi seisomaan ruudun eteen. Kutsuin pois, sillä en halua liikaa palkata ruudun edessä töröttämisestä. Uudella lähetyksellä menikin heti keskelle. Lelupalkka. Läheltä vielä yksi lähetys seisahtumisen kera.

Kaket. Eka istumiseen tarvi kaksi käskyä, ja seisomasta istumaan ennakoi aavistuksen, mutta muut vaihdot hyviä. Nyt en oikein uskalla edes puuttua tuohon, että tarvii kaksi käskyä, kun viimeksi siitä tuli ihan hirveä sota ja Jetta sekosi kokonaan ja meinasi, ettei ole ikinä kuullutkaan mitään koko kakeista. Tai luulin, että meni hyvin, kunnes Annika sanoi, että se peruutti jotain metrin... Jos liikkeenohjaaja seisoo liian lähellä takana (vai onko se nykyisin takana vai missä?), niin Jettahan pian peruttaa sen yli ja teilaa koko liikkurin ;))

Lopuksi paikkamakuuta viitisen minuuttia. Tosi hyvin. Lapsista ei ainakaan meidän koirille ole häiriötä! Hyvä ettei joku niistä ryöminyt koirien päälle, mutta ne vaan makasivat :) Niin joo, sitten ne muut häiriöt Jetalle ovatkin toinen tarina....