Tänään Jetan kanssa hallilla, oli ainakin todellinen häiriötreeni, kun oltiin agilityporukan kanssa yhtä aikaa. Oikeastaan tänään piti olla kimppatokoilemassa Rovaniemellä, mutta ei päästy lähtemään, kun Pyry on ollut kipeänä :( Hallilla olikin sitten Rovaniemen agi-porukkaa treenaamassa, joten jos emme pääse Rovaniemelle, Rovaniemi tulee meille, hih :) 

Aloitin seuraamisella ja jouduin koko ajan huomauttamaan vilkuilusta ja huonosta seuruusta. Olin aika yllättynyt, että aika helppo häiriö vaikutti noin paljon, kunnes kuulin, että Jetta oli koko ajan tuijottanut suurinta idoliaan Maijaa, jonka kanssa pääsee agi-hommiin! Palkkailin namilla vähän tiheämpään, ja sitten onnistui paremmin. Melko pitkä pätkä.

Liikkeestä maahanmeno taisi olla ihan hyvä, kun ei jäänyt mitään mieleen siitä.

Luoksetulossa lähti vasta toisella käskyllä, ei varmaan tajunnut, kun sanoin käskyn niin hiljaa (etten häiritsisi vieressä treenaavia :) Tahtoo tulla istumaan eteen hieman vasemmalle puolelle, suoraan kuitenkin. Ei siis ihan keskelle. Otin myös stopin. Pysähtyi kyllä, mutta mielestäni olisi pystynyt parempaankin, joten jätin ekan yrityksen palkkaamatta ja otin uudestaan. Toinen pysäytys olikin paljon parempi, lelupalkka.

Liikkeestä seisahtuminen meni siihen asti hyvin, kun kävelin taakse, silloin kääntyi sivuttain. Otin koko homman uudestaan, niin meni hyvin. Mutta onhan se vähän harmi, jos aina tarvitaan kaksi yritystä.

Nouto. Just tuli joku ovesta sisään kun Jetta oli menossa kapulalle, joten teki kaarroksen. Varmaan tekisi samalla tavalla, jos liikkeenohjaaja sattuisi seisomaan matkan varrella, LO treeniä siis tarvittaisiin... Meinasi pompata ylös heti luovutuksen jälkeen, mutta muistikin yhtä äkkiä ihan itse, että ei tästä saanutkaan omin luvin pomppia matkoihinsa. Palkaksi vauhtinouto. Heitin vahingossa kapulan agi-esteen alle, joten Jetta päätti ensin hypätä esteen yli ja napata kapulan suuhun. Ei tosin hypännyt takaisin päin, mutta ehkä se oli ihan hyvä agility-esteen ollessa kyseessä ;)

Kakea, pari i-m vaihtoa. Ihan ok muistaakseni. 

Lopuksi pötköttelyä. Ajattelin, että voisi mennä ihan hyvin, koska hallissa ei enää reenattu agia, vaan porukka keskusteli reeneistä. Samalla osa rakensi rataa. Tämä oli kuitenkin ylivoimainen häiriö Jetalle. Se makoili 40 minuuttia ja vinkui lähes koko ajan. Kun porukka meni kahville, ja halli tyhjeni, Jettakin pikku hiljaa hiljeni ja saatiin hetki sitä hiljaistakin makoilua. On se vaan aika vinkuja.

Jetta pääsi Maijan kanssa tekemään ihku-agilityä, mutta harmikseni en voinut jäädä sitä seuraamaan. Kuulemani mukaan Jetta oli kuitenkin ollut varsin pätevä :)