Meillä olisi nyt siis oikein hieno reenihalli käytössä! Ja sinne pääsisi aika hyvin reenaamaankin, varsinkin päiväsaikaan. Vielä kun saisi joskus reeniseuraa, niin kylläpä olisi luksusta. Onko vapaaehtoisia?! :)

Tänään tuli käytyä Jetan kanssa oikeastaan ensimmäistä kertaa hallilla. Siitäkin on kiittäminen ihmistä, joka soitti ja pyysi tulemaan aukaisemaan hallin oven. Kun ketään ei vielä ollut paikalla ja auton takakontista vielä löytyi narupallo, niin ajattelin, että käydäänpä Jetan kanssa reenailemassa. Jetta oli niin innoissaan, että oli lähdössä aivan lentoon! Enimmäkseen vain leikittiin narupallolla, Jetta sai kiskoa palloa ja viillettää sen kanssa ympäri hallia. Kun pallo oli näkyvillä, ei seuraaminen onnistunut ollenkaan, NIIN yli-ihana se pallo oli! Eikä minulla ollut kunnon nameja mukana, vain kuivamuonaa, joka ei pärjännyt kilpailussa pallon kanssa ;) Siispä muutaman yrityksen jälkeen seuraamishommat jätettiin sikseen ja leikittiin pallon kanssa maahanmenoleikkiä (joka meni hyvin) sekä seisahtumisleikkiä, joka meinasi mennä aina istumiseksi.

Lisäksi otettiin yksi vauhtiluoksetulo, ja se olikin todella nimensä mukaisesti vauhdikas ;) Siinä sitä sai sitten miettiä, että kun Jetta oli niin ihanan (yli)innokas, miksi ihmeessä en ole käynyt hallilla aikaisemmin ja muutenkin reenannut ihan oikeasti. Jetan kanssa kun on niin huisin hauskaa reenata! Jokohan sitä saisi potkittua itseensä vähän vauhtia... Sisällä on otettu kapulanpitoa, perusasentoa, askeleita ja kakevaihtoja, mutta eivät ne tuollaista oikeaa reeniä tietenkään korvaa. Jetan ja Mitzun kanssa oli ennen hallivisiittiä käyty pari tuntia metsässä, jossa Jetta kyllä juoksi koko rahan edestä koko lenkin ajan, mutta eipä neitiä hidastanut, no ei tietenkään! Sitten käytiin vielä ampumassa, joten siinäpä oli pikku koiralle yhdelle päivälle ohjelmaa :)

Ai niin, uusimmassa Koiramme-lehdessä oli juttua hallin avajaisista. Jutussa mainittiin, että avajaisissa piti näytöksen tokoilijat Suomen huipulta, Suvi ja Mitzu. Hih, onneksi tuo huipulta voidaan tulkita viittaavan myös maantieteelliseen sijaintiimme ;)


Siinä se halli on koko komeudessaan.


Sisälläkin on tilaa aivan ruhtinaallisesti.


Jetta-ikiliikkujalta ei vauhti lopu! :)


- Eikö tuo pentu ikinä väsähdä? Kröhöm, minä sentään olen Suomen huipulta :)