Sain hetken laatuaikaa itselleni, kun Sami ja Pyry menivät ralleja katsomaan. Oli kaksi vaihtoehtoa, mitä tehdä. Siivota tai treenata. Jotenkin kummassa valitsin treenaamisen :)

Hallilla yksin.

Pieni seuraaminen namin kanssa. Lyhyttä pätkää, käännöksiä, askeleita, peruutusta.

Jääviä vapaamuotoisesti. Pari asenota otti väärin, mutta muut pääsääntöisesti hyviä.

Suora luoksetulo. Hidasti vähän ennen eteenistumista ja jäi kyyköttämään, istuuko vai ei. Erikseen pari eteenistumista.

Ruutu ja merkki eka kertaa yhdessä. Ensin merkille ja siitä kehut. Lähetin ruutuun (vasemmalle), Jetta katseli vain takaviistoon ensin, luuli kai että on ohjattu. Aika pian lähti kohti ruutua, jossa oli lelu odottamassa (eka kertaa). Kehusanan kuultuaan kuitenkin jähmettyi vain seisomaan ruutuun, joten juoksin vähän lähemmäs ja heitin lelun ruutuun.

Pieni tauko.

Tunnari pitkästä aikaa hallilla. Kyllä jännitti. 3 + oma, ympyrä. Taisi nostaa viereisen suuhun, mutta palautti kuitenkin oikean. Silittelyä, kehua ja nami palkaksi.

Ohjattu vasen. Jetta seikkaili perässä, kun vein kapulat (keskellä kivi). En lähettänyt nyt merkille, vaan vein. Vasemman nouto meni hyvin tällä kertaa. Otin perään erikseen merkkiä, vaikka ei olisi kai kannattanut, kun nouto meni hyvin ja merkillä jouduttiin vähän säätämään (olisi ollut menossa noutamaan myös oikean).  

Kaket. S-I-M-I-S-M, läheltä. Muuten meni hyvin, mutta jompikumpi seisomisista onnistui vasta toisella käskyllä, istui ensin. 

Paikkaistuminen. 3-4 minuuttia. Noin minuutin piilossa. Muuten keräilin treenikamoja pois. Pari namipalkkaa välissä, lopuksi namikupille.