Heh, tulipa päivänä muutamana huomattua, kun tehtiin kalaa ruuaksi ja siitä jäi jämäpaloja yli, että Jetta on hulluna loheen! Niinpä päätin käyttää tuota hyväkseni ja varasin superherkkua namiksi tänään reeniin. Lisäksi käytin palkkana tänään reenissä agikeppejä. Päivällä hallilla Maijan kanssa.

Ruutu. Merkki keskelle ja ruudut kahteen suuntaan n. 15 metrin päähän merkistä eli lähemmäs. Läheltä paikanhaku alustalle. Ok. Pujottelupalkalla. Lähteys merkille (eka lähetys epäonnistui, kun jämähti välillä ollelle ohjatun kippokasalle) ja siitä oikealle ruutuun. Lähti hyvin ja innokkaasti, mutta ei mennyt tarpeeksi syvälle. Palkkasin "koska kuiten meni". Saa nyt ottaa paljon keskustanhakuja, ettei sillä ole kohta malli, että se vaan käy pyörähtämässä ruudun etureunassa. Sitten Maija apupalkkasi merkille. Seuraavaksi oli tarkoitus ottaa merkki ja vasen ruutu. Ei mennytkään merkille ollenkaan, vaan oli menossa suoraan ruutuun (jossa odotti pallo). Jouduin pysäyttämään ja Jetta jotenki heti nyykähti. Meni paljon huonommin uudella yrityksellä merkille, mutta meni kuiteki. Lähetys vasemmalle ruutuun. Hyvä. Palkaksi pujottelua.

Ohjattu, ensin namikupit. Eka vasen. Merkki ok. Olikohan tässä jotain säätöä, että meinasi mennä väärään suuntaan? En muista tarkkaan, mutta lopulta sain onnistumaan sekä merkin, että oikean ja vasemman suunnan. Eiku hei, se meni vasemmalla puolella olleeseen ruutuun, kun olisi pitänyt mennä namikipolle! Lopuksi vein koiran merkille ja laitoin kapulan oikean kupin eteen. Jetta oli silminnähden ilahtunut, kun päästi tuomaan kapulan kupin luota.

Tunnari. Muuten virallisesti, mutta lyhyempi matka ja namit kapuloiden eessä alustalla. Rivi, oma toinen oikealta. Merkkasi heti oman, mutta jatkoi haistelua. Tarkisti vielä namialustan uudestaan ja palasi kapuloille. Oman palautti. Superhyperextraherkku lohennahka palkaksi.