Jetta pääsi tänään Maijan kanssa agiliteeraamaan ja oli onnensa kukkuloilla. Jetta osaa kyllä jo vaikka mitä, vaikka pääseekin niin harvoin Maijan kanssa reenailemaan. Täydellä touhulla harjoittelee jo putkea, useampaa hyppyä, puomia, keppejä ja rengasta nyt ainakin. Tänään oli uutena juttuna pussi, eikä siinä ollut Jetan mielestä mitään outoa :) Jetta on niin hassu ja innokas, kun se tekee agi-juttuja, että väkisinkin tulee hyvälle mielelle, kun sitä katsoo :)

Oli ajatus reenata hallissa vähän tokoa ennen agia, mutta tyttäret olivat niin ajoissa (tai mie myöhässä), etten ehtinytkään. Jospa joku päivä vielä!

Vuodenvaihteesta pitää erikseen vielä mainita, että se meni hienosti! Mitzu kun pelkää paukkuja, se oli alkuillasta tosi hermostunut ja peloissaan, mutta kun itse menin Pyryn kanssa nukkumaan klo 19.30, ja otin Mitzun mukaan makuuhuoneeseen. Verhot tiukasti kiinni ja Pyryn unilevyä kuunnellen Mitzu rauhoittui ja nukkui rauhallista unta koko illan, myös pahimman paukuttelun yli, vaikka asutaan kaiken paukkeen keskellä. Olin niin yllättynyt ja iloinen! Jetta oli olkkarissa, eikä ollut ollut paukkeesta millänsäkään, kovimman paukkeen aikana olisi halunnut kurkata ikkunasta, mitä siellä on, mutta tyystin rauhallisena siis. Taas selvittiin hengissä yhdestä uudesta vuodesta!