Tunnarihommiksihan tämä on vähän viimepäivinä  mennyt.

Eilen pelkkä tunnari hallin pihalla. Oma ruohoon peitettynä, kasan takana. Kova tuuli, melkein myrsky. Hyvin löytyi, tosin haisteli ensin kauempaa. Jetta reenasi Maijan kanssa agilityä, melko pitkää pätkää jo.

Tänään iltamyöhäsellä hallilla Maijan kanssa.

Ruutu, kokonaisena. En laittanut reunanauhoja, joten en ole ihan varma, oliko oikeasta reunasta sisällä vai ulkona, ohjasin keskemmäs ja seisomisen kautta maahan. Loppukävely ja seruu ok. Otin heti perään keskustaan menoja ja aina tuppasi jäämään etureunaan. Kerran kun pysäyttää, niin hetikö se rupeaa jäämään etureunaan?

Metallinouto. Varastamattomuutta. Varastamattomuus ja nouto ok, mutta luovutusasennon jouduin taas korjaamaan! Sivulle ok.

Hyppynouto. Varastamattomuutta. Ei varastanut ja nouto ok. Olikohan jopa melkein suora luovutus? Ilman sivulletuloa.

Tunnari. Hallissa. Ensin kasan taakse oma, näyttäen, ei peitettynä. Juoksi kasalle, otti sieltä ensin yhden, mutta tiputti sen ja meni omalle ja otti sen. Kehuin ja annoin namin, mutta päätin ottaa uudestaan. Toisesta suunnasta. Nyt etsiskeli kasan ympäriltä ja löysi oman, koskematta kasaan. Pureskeli paluumatkalla ja pysähtyi palautuksen puoliväliin, oli niin epävarmaa. Pienellä käsiohjauksella perille ja palautusasentoon. Päivän ruoka palkaksi.

Jetta pötköttämään siksi aikaa, kun Maaru teki. Vinkui kuin syötävä ja oli levoton, mutta se nyt oli odotettavissakin. Ei voinut laittaa autoon, kun oli häkittömällä autolla liikenteessä.

Ja lopuksi yksi kuva.

Viekö mies koiraa, vai koira miestä? ;)