Otettiin me Jetan kanssa ennen aamuruokaakin jotakin pientä: eteentuloja (jopa muutama suora! :) ja sitten paikkaistuminen. Kerran nousi ylös istumasta, mutta kun palautin takaisin, pysyi hyvin. Kehuin välillä, mutta en palkannut (koska ruokakuppi oli palkkana Jetan nenän alla). Minuutin verran taisin ottaa istumista.

Illalla ajeltiin hallille. Olin päättänyt tämän kerran teeman olevan seuruun pidentäminen. Jotta hyppäys ei olisi liian suuri, ensin pieni leluleikki, jonka jälkeen imuttamalla seuruuta isolla ympyrällä. Sen jälkeen perusasennosta perusasentoon seuraamista, suoralla. Ensin palkka 3-5 askeleen välein, sitten välipalkaksi leikit. Uusi sessio seuruuta ja nyt palkka 2-10 askeleen välein, niin että tuo 10 askelta oli pisin palkkaamisten väli. Sen mitä näin Jettaa, meni tosi kivasti! :) Pisimmän pätkän jälkeen taas lelupalkka. Sitten vielä namin kanssa muutama askel + käännöstä oikeaan. Menivät hyvin nekin, käännöksiä oikeaan ei ole otettu seuruun yhteydessä vielä ollenkaan (vain käännöksiä paikalla). Taitava pikku pupsi! :)

Kohteen kiertoa otettiin myös. Ensimmäisen kerran kun lähetin Jetan sinne, meni huisin hienosti kiertämään keilaa. Toistoihin tarvitsi sitten vähän näyttämisapua kädellä. Lopulta alkoi jo hieman kuumua hommasta, joten en tohtinut ottaa hirveän montaa toistoa enää. Viimeisestä kierrosta palkaksi lelu.

Namin kanssa otettiin kakevaihtoja (istu-seis) ja nyt sain pidettyä asentoja jo vähän pidempään, siten että sanoin seis-käskyn, naksu+palkka, uusi seis-käsky, kehu, palkka. Ajattelin Jetan näin oppivan kuuntelemaan myös käskyjä paremmin eikä vaihtavan asentoa aina kun suuni avaan.

Ruutua otettiin alustan kanssa, ensimmäinen ruutuunlähetys oli aivan nappi juttu! Jetta juoksi suoraan kovaa vauhtia keskelle ruutua ja mäiskäytti tassulla alustaa niin että halli raikui (heh, no ehkä hieman dramatisoituna näin). Palkkasin ensin muutaman kerran alustalle menosta namilla, lähetysmatka taisi edelleen pisimmillään olla viitisen metriä. Tosin yhden kerran onnistuin palkkaamaan, kun haukahti läpätessään alustaa tassulla (huono minä). Viimeinen lähetys vielä alustalle, onnistui hyvin ja palkaksi lelunheitto.

Lopuksi otettiin ihan vain ilon ja vauhdin vuoksi luoksetulo vauhtipalkalla. Nyt jätin eka kertaa Jetan istumaan jätössä, mutta Sami piti varmuuden vuoksi vielä kiinni, kun en ollut varma, pysyykö. Hienosti laukkoi Jetta luoksetulossa niin kuin vain pikkukintuillaan pääsi :) 

Mitzu saikin (tai siis joutui) tänään nauttimaan pelkästä oloneuvoksen roolista.