Jetan kanssa on reenattu sekä eilen että tänään teollisuusalueella, nyt kun muistaisi vielä mitä tehtiin ja miten meni.

Lauantai. Aloitettiin ruudulla. Äänekästä hommaa. Ensimmäinen lähetys oli hyvä ja hiljainen ja vissiinki olis pitänyt jättää siihen, koska sen jälkeen en saanut Jettaa hiljaiseksi millään. Jouduin kieltämään sitä, kun se haukahteli lähetyksessä sekä alustaa läpätessä. Pahus. Luoksetulon otin niin, että harjoiteltiin myös jäämistä. Jetta jäi seisomaan ja odottamaan. Kun olin 30 metrin päässä, pysähdyin kehumaan, jolloin Jetta hytkyi, mutta ei varastanut. Nätistä odottamisesta palkaksi vauhtiluoksetulo. Lisäksi harjoiteltiin kaken asentojen erottelua. Jos sanoin kaksi kertaa peräkkäin "istu", toisella käskyllä Jetta meinasi aina nousta seisomaan. Onnistui kuitenkin lopulta. Seisomaannousut ja seisomassapysymiset onnistuivat hyvin. Lopuksi metallinoutoa muistuteltiin mieleen. Ensin pitoa, sitten vauhtinouto ja lopuksi vielä pitoa. Hyvin menivät muuten, mutta tahtoi pitää metskua takahampaissa (eikä kulmahampaiden takana, kuten pito on opetettu). Mutta jos pitää rauhallisesti eikä pyörittele, niin haittaako tuo eri pitopaikka metskulla...

Tänään myös ammuttiin. Jetallehan on aina ammuttu joka lauantai (ettei pääse unohtumaan). Nyt oli jäänyt pari viikkoa väliin, mutta ei onneksi vaikutusta. Söi ruokaansa rauhallisesti paukkujen aikana.

Sunnuntai. Reenikaverin kanssa teollisuusalueella. Tein sivulletuloja ja seuruuta ja vasemmalle käännöksiä, niin että nami oli kädessä. Voi vitsi, että se on helppoa namin kanssa, mutta ei kyllä ikinä onnistu ilman namia. Huokaus. Varsinainen reeni aloitettiin ohjatun suunnilla. Merkki keskellä ja molemmilla sivuilla vetolelut. Lähetin vuorotellen oikealle ja vasemmalle. Reenikaveri oli nappaamassa pallon pois, jos lähti väärään suuntaan. Herne liikahti Jetan päässä ja kerran se oli jo lähdössä väärään suuntaan, kun se sitten yhtä-äkkiä pysähtyi kesken matkan ja lähtikin osoittamaani suuntaan. Se ajatteli ihan itse! :)

Maahanmenoja (joita yritin päivällä jo kotona reenata namin kanssa), niin että reenikaveri naksutti hyvät. Joutuu useimmiten edelleen antamaan käskyn jälkeen käsiavun, ei vielä osaa muuten. Sitten vielä kakevaihtoja seis-istu. Sama toistui kuin eilen, eli jos Jetta oli istumassa ja käskin istumaan, nousikin seisomaan. Saatiin onnistuneitakin suorituksia. Seisomiset tänään hyviä. Pysyi myös rauhallisesti. Otettiin liikkeestä seisominen niin että pallopalkka oli takana. Tämä oli hyvä! Lopuksi vielä yksi ruutuunlähetys. Hyvä! Eikä yhtään ääntelyä!

Sunnuntain erikoismaininta: Jetalla ei yhtään ääntelyä treeneissä! :)) Joo ja sisällä volisikin sitten siitä eestä.