Ohjattu maanantai. Kotipihalla, oikea. Etäisyyttä kupeilla taakse 5,5 tai jotain. Meni joka toistolla (myös eka) oikeaan suuntaan ja vauhdikkaasti. Kiva! Tunnarin otin silleen, että nappasin aiemmin hanskan sisälle kapulan hajustumaan ja jossain vaiheessa tipautin sen ja kaksi hajutonta maahan ja sanoin Jetalle, että menee kattomaan. Nosti oman sieltä. Kehuin ja annoin kuivamuonanappulan, kun ei ollut muuta taskussa.

Ohjattu tiistai. Kotipihalla, vasen. Etäisyyttä 6 m tai jotain. Oikein hienosti eka kerrasta lähtien oikeaan suuntaan, mutta ei yhtä nopeasti kuin eilen. Viisi toistoa kuten aina.

Tänään hallilla. Ohjattu, oikea, 7 m taakse, oma etäisyys merkistä jo lähes 10 m. Tosi kova vauhti ja jälleen joka toistolla oikeaan suuntaan. Viimeisestä palkkasin lelulla. Ilmeisesti Jetta osaa laskea viiteen, koska yksi nami jäi kuppiin syömättä. Otin myös liikkeestä istumisen, joka oli hyvä. Jetta sai tehdä Maijan kanssa parit keppi-putket. Eikä tehnyt virhettä, vaikka sitä yritettiin vähän harhauttaa :) Oli tänään ahneen olonen namien perään, mutta onkin ollut taas ilman ruokaa, kun ripuli vaivaa (varmana kaikki se ihana syötävä, mikä hangen alta paljastuu pistää vatsan ph:n sekaisin...)

Pyry käveli eka lenkillä ite puolisen kilometriä, istui koiranulkoiultuksen ajan vaunussa, oli mukana hallilla treeneissä ja treenien jälkeen jaksoi vielä käpytellä jonkinlaisen loppuverryttelylenkin. Hyvä Pyry, kehityskelpoinen yksilö sekin.