Video lauantain kisasta.

Tokoviikonlopun tuloksilla ei pääse kehuskelemaan. Molempina päivinä jäätiin ilman tulosta. Lauantai oli vähän häsellystä ja mulla itellä oli jonkun sortin keskittymisvaikeuksia (huomasin idarissa miettiväni, mitä tässä pitikään tehä seuraavaksi). Lisäksi en tiennyt, että jos zetassa kääntyy kattomaan koiraa ja antaa uuden käskyn koiralle, joka on väärässä asennossa, se nollaa liikkeen automaattisesti. Oppia ikä kaikki :) Jetan kaikki asennot olivat huonoja ja tahmeita koko viikonlopun ajan, varsinkin istuminen, mutta myös maahanmeno. Se saikin miettimään, onko sillä taas jotain jumeja tai kenties anaalivaivoja. Vaikka saattoivathan ne vaan olla ihan aitoja epäonnistumisiakin. 

Sunnuntaina meinasin jo jättää menemättä, kun oli niin epätoivonen olo ("ei ykköstä ikinä"), mutta menin kuitenkin ja otin treenin kannalta. Ihan hyvä reeni. Ruutu 0, koska oli takaa ulkona. Aika hauskaa, kun edellinen ongelma oli, että se on edestä ulkona. Kaket myös nolla, koska jumitti asentoja, ei halunnut istua missään vaiheessa. Teki kyllä siis lopulta kaikki asennot, mutta lisäkäskyjä joka väliin. Mutta Jetta oli tosi kiva kehässä sunnuntaina. Se oli rauhallinen ja tyyni paikallaoloissa (Jetaksi siis). Ja koska se oli niin hienossa mielentilassa, aloitin suorituksen ihan suoraan paikallaoloista, koska olin ekana vuorossa. En oikeastaan tiedä, mitä olisin juurikaan (ohjaajana) tehnyt toisin sunnuntaina, ja silti tulostaso oli niin surkea, niin tuli taas hetkeksi mieleen, mitä järkeä tässä hommassa (tarkoitan tva:n metsästyksessä) on, kun "parhaana" päivänä pystyy tuollaiseen suoritukseen. 

Lauantaina oli 3 koiraa ja sunnuntaina 2. Eka päivänä olin vuorossa kolmantena, toka päivänä ekana. Molempina päivinä liikkeen normijärjestyksessä, ruudusta poikki. Lauantaina ylimääräisiä sydämentykytyksiä aiheutti se, että ruutu oli rakennettu vinottain kehänauhoihin nähden, mutta ei sillä näyttänyt olevan koiralle merkitystä. 

Tuomari: Heli Kelhälä.
Valokuvat lauantailta: Laura Oinas (kiitokset :)

Lauantai 14.9.

Paikkaistuminen 9. Ei liikuttanut tassuja, mutta pää pyöri ja oli vinkaissut loppupuolella.

Paikkamakuu 10. Kiva!

Seuraaminen 8. Lähti tosi hitaasti käyntiin, alussa tuntui ihan päiväkävelymeiningiltä. Tuntui parantuvan loppua kohti. Yksi perusasento jäi tekemättä (taas se istumisjumi) ja muutenkin oli vähän epämääräisiä perusasentoja, varsinkin askeleissa. Seuraamista tosin ei ole tullut paljon treenattua. Sain moitteita, että on pikkusen liian edessä, koska minun polvi paukkuu koiraan, mutta ei ollut tiiveintä mahdollsta Jetta-seuruuta, koska välillä piti vilkaista silmäkulmasta, onko se mukana ollenkaan, kun ei tuntunut kinttua vasten ;) 
jetta2-normal.jpg

Zeta 0. M-I-S. Ekana olisi pitänyt mennä maahan, mutta jäi seisomaan, ja kun sen huomasin, annoin uuden käskyn, mikä nollasi sinänsä jo liikeen. Ja istumisen se sitten taisi (muistaakseni) seisoa. Ei mennyt ihan putkeen ;)
jetta3-normal.jpg

Luoksetulo 9,5. Oikein hyvä! Ok vauhti ja stopit kelvolliset. Seisahtua olisi voinut minusta napakammin. Sai moitteita maahanmenon heittäytymisestä. Jopa loppuosa suht ok.

Ruutu 0. Oli takaa ulkona! Pitäisikö tähän sanoa, että jee! Ruudussa eteen(ulos)jäämisongelmamme on tainnut väliaikaisesti poistua. Yritin ohjata sitä vielä edemmäs, mutta sitten se ehti tulla jo edestä ulos. Oman pysäytyskäskyn ajoituksen kanssa oli ongelmia, koska sitä ei ole tarvinu harjotella moneen vuoteen, kun ongelmana on tosiaan ollu se liian eteen jääminen. 
jetta4-normal.jpg

Ohjattu 0. Ei toivoakaan. Ja merkkikin näköjään meni hienosti :D
jetta5-normal.jpg

Hyppynouto 10. Aivan aiheesta.
jetta6-normal.jpg

Tunnari 7. Tarvi taas alussa toisen käskyn, kun oli kai mieluummin häippäsemässä kehästä. Mutta sieltä tuli OMA!!!
Kuvassa meidän vauhtihirmu tunnarissa ;)
jetta1-normal.jpg

Kaket 6. Jumitti istumisen ja pakitti.

Yht. 184 p. ei tulosta.

Sunnuntai 15.9.

Paikkaistuminen 10. JEE!
Paikkamakuu 10. JEE!
Seuruu 9. JEE! Tosi tarkkaa ja intensiivistä työtä seuruussa. Hyvä ME! Juoksuosuus oli paras. Pakittaminen pitäisi joskus opettaa. 
Zeta 5. S-I-M. Istumisessa askeleet ei meinannu passata millään, jouduin töpöttämään. Maahanmeno jäi tekemättä (seisoi), ja meinasin taas kattoa taakse!
Luoksetulo 5. Pysähtyi seis-käskyn jälkeen, mutta jatkoi hiippailua ainakin mittansa verran.
Ruutu 0. Takaa ulkona. 
Ohjattu 7. Oikeesti! <3 Oikea tuli. Lähti merkiltä oikealle suoraan sivulle muutaman metrin ja pysähtyi siihen. Kun annoin uuden noutokäskyn, kävi kiltisti hakemassa kapulan ;)
Tunnari 7. Meinasi taas häippästä, mutta tiukka katse riitti tällä kertaa, ei tarvinu antaa lisäkäskyä ;) Jähmettyi kapuloille hetkeksi ja arpoi kahden viereisen välillä, mutta päätyi OMAan! :) Jee! Jaksoikin palauttaa ihan perille asti, mutta ei sentään (kai) ravilla ;)
Kaket 0. Kuten sanottua, jumitti joka välissä ja varsinkin istumisissa.

Pisteitä 184, ei tulosta (just samat pisteet ko eilenki :)