Perjantaina käytiin vähän reenaamassa penkkien välissä hallilla (penkit oli laitettu seuraavan päivän koiraseminaaria varten).

Tunnari. Eka yritys meni ihan plörinäksi. Tuoskenteli mitä sattuu sieltä, vissiin ainaki kaksi kertaa toi väärän. Kun toi oikean, sanoin "hyvä", otin kokonaan uudestaan ja sitten kun heti eka kerralla toi oikean, niin superpalkka.

Ohjattu, oikea. Liikkuroitu. Ensin merkkiä muutaman kerran. Jetta oli hyvä ja innoissaan. Merkki + oikean nouto, meni ihan nappiin! :) Palkka nostosta.

Ruutu. Ensin keskustaa. Ei menny millään, hakeutui aina merkin taakse! Kävin näyttämässä keskustan, sen jälkeen osasi mennä keskustaan. Merkkiä taas eka erikseen. Jetalta alkoi loppua kunto tai into. Lopulta merkki + ruutu, ja kun sai juosta ruutuun, löytyi uutta intoakin. Seis keskelle ja Sami heitti palkan vierestä.

Taoun jälkeen laukotettiin Jettaa meiän välillä ja sain ottaa luoksetulon stoppeja. Yksi maahanmeno ainakin jäi seisomiseksi.

Taisinpa muistaakseni ottaa myös zeta-asennot, jotka tulivat kerralla oikein.

Koko viikonlopppu kului kennelkerhon leivissä järjestyksenvalvojakurssilla, kuten myös ensi viikonlopun molemmat päivät.

Pyry on flunssassa, joten ei laskaismäkiä ollenkaan, vain laskiaspullat, hyvä tulee! :D

Kevätaurinkoa ja -hankia ei ole näkynyt, vain tasaista harmautta, niinpä olikin iloinen yllätys kääntää kalenterista maaliskuu esille ja muistella viime talven huippuhiihtoja! :)

IMG_8613%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_8666%20%28Kopio%29-normal.jpg

Aikaisemmin tänä talvena Ritavalkeassa:

IMG_7410%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_7502%20%28Kopio%29-normal.jpg