Kotipihalla vaan pelkkä tunnari tänään. Seurusteltiin siinä pihalla vieraiden kanssa ja kävin viemässä kapulat. Oon aatellu, että jos tuollaisilla epävirallisilla lähetyksillä sais vähän siitä ylimääräistä jännitystä pois. Odotellessa Jetta siirtyi kertaalleen pois oottamispaikasta ja meni kaks kertaa maahan :o Mutta kun pääsi tekemään tunnarin, oli jonkin aikaa poissa (kapulat kulman takana) ja palasi sieltä oikean kanssa. En tiiä, mitä teki siellä kun viipyi melko pitkään, mutta toi kuitenkin oikean. Aamuruoka palkaksi.

Maijan kans vielä juttelin, että "en nyt oo niin paljoa reenannu". No oon kuitenki pääsääntöisesti reenannu monta kertaa viikossa. Silloin kun Jetta oli reeneissä tosi innokas ja hyvällä asenteella, niin reenasin ehkä kerran viikossa tai kerran kahessa viikossa.... Että kun on tuommonen koira, joka tuntuu ryytyvän enemmästä reenimäärästä, niin kaitpa sitä sitten pitää tyytyä reenaamaan pikkusen vähemmän. Sami vissiin onki koko loppuviikon työreissussa, joten siinäpä sitä saa luonnollisen reenitauon, kun tuon jälkikasvun kanssa kahestaan reenaaminen ei niin yksinkertaista olekaan. 

981462_10200496772519239_1016364366_o-no
Se on nyt hoksinu, että haluaa käyttää Peltoreita aamusta iltaan. Lämmintäki on ollu tuossa + 23 astetta, joten pää on hikimärkänä, mutta se ei kai tosityömiestä haittaa.