Mitäkähän kirjoittais viime päivistä.

Torstaina möllikentän viereisellä kentällä korjaussarja. Ei mitään ongelmaa tietenkään, kun ei ollut häiriötä. Häiriöksi ei koituneet tien toiselta puolelta kuuluvat agi-treenin äänet. 

Perjantaina parin kaverin voimin kehätreeni raviradalla vesisateessa. Zetan sivujen seurauttamista, suoraa luoksetuloa. Ruutuun meni salamana jo silloin kuin liikkuri kysy, mikä liike seuraava, ja vastasin ruutu. Sen jälkeen en saanut merkille millään ilveellä. Ohjatussa meinasin kans laittaa kapuloiden viennin jälkeen vain merkille, mutta en saanut millään. Muuten kai ok settiä. Tunnari oli loistava! Kaket jumittu alkuistumiseen kahesti. Molemmat paikallolot ok.

Lauantaina hallilla merkki+ruutu, merkki+ohjattu. Pyrki väkisin oikealle, joka oli edellinen treenisuunta. En muista otinko muuta. Tunnarista olen iloinnut jo tosi pitkään, kun se on mennyt niin upeasti, niin la se meni ihan pieleen :( Haisteli todella huolellisesti, mutta ei jostain syystä löytänyt oikeaa. Kielsin ja jankkasin niin kauan, että toi oikean, vaikka olen vannonut, etten sorru siihen enää. Loppuyön kieriskelin sen ongelman kanssa.

Tänään kuitenkin tunnari onneksi onnistui, vaikka eilien epävarmuus näkyi. Hallilla lisäksi taas ruutu ja ohjattu merkkeineen. Lisäksi zetan seis ja istu, hienot! Sekä mukaanlähtöä. Luoksetulon soppeja leluleikkinä. 

Merkki on edelleen hyvin epävakaa ja tarvitsee vielä paljon vahvistamista! Etenkin jos on pitempi sarja liikkeitä, niin tahtoo unohtua koko merkki...