Olisin päässyt ensi viikonloppuna peruutuspaikalle Kemijärven toko-kisaan, mutta peruin osallistumiseni. Kun ei mene ruutuun, niin ei mene. Voi kiesus että turhauttaaaaaaaaaa.

Hallilla käväsin kaupunkireissun jälkeen. Hallissa oli liian kuuma (+17) ja ulkona taas kylmä -30 ja -40 välillä.

Ruutu. Ei merkkiä, mutta lähetin kuin merkiltä. Mie että jos menee mutkien kautta ruutuun, saa kehut, muttei muuta palkkaa. Oli niin nihkeää, niin nihkeää... Ilahtui kyllä kehuistakin, kun meni seikkallen ruutuun ja sen jälkeen tuli ihan hyvä lähetys, mutta seuraava oli taas huono. Lisäksi on ottanut sellaisen mallin, että saattaa käydä ruudun etureunassa kääntymässä (jolloin stopatessa jää ulos) ja palaa sitten takaisin minun luo :( Ei jumpe.

Seuraamista liikkeenohjauksella. Oli hyvää! Pakitus pitäisi opettaa.

Zetasta pelkkä suoran seuruutusta + istumista. Alkanut kivasti ennakoimaan pysähdyksiä. Eli tekee juttuja ihan ilman käskyjä. Harmi, ettei se voi tietää oikeaa järjestystä. Pitäis nyt seuruuttaa paljon ilman asentoja, liikkurin kanssa.  

Pitkä paikkaistuminen 2 koiran rivissä lopuksi. Oli hyvä. Paitsi kerran piti huomauttaa nuuskuttelusta. Nätisti myös pötkötteli, vaikka toista pakattiin ja lelu lensi nenän edestä.