Hallilla pyörähdys Jetan kanssa pikaisesti ennen jaoston kokousta. Aikaa 10 minuuttia.

Seuraamista. Palkkailen edelleen namilla takaviistoon, kun se niin tykkäis kiertyä siihen koiven ympärille. Tavallista ja juoksua, hyvät täyskäännökset. Pitäisköhän harkita jotain omia askelsysteemejä noihin käännöksiin, saattaisi olla koirallekin helpompi.

Liikkeestä seisahtuminen. Heitin patukan eteen, ja sitä piti tietenkin kytätä. Piti seuruutella vähän aikaa, ennen ko ajatus irtosi sieltä patukasta. Hyvä seisahtuminen, hyvä oottaminen, mutta kerkesi mokoma istahtaa, juuri ennen kuin sain kaiveltua namin taskusta.

Kakeja, i-m vaihtoja. Paitsi että oikeastaan Jetta ottaa oman seisomisen siihen väliin, kun pakittaa reilusti istumaan. Pidemmältä matkalta ei muuten pakittanut.

Luoksetulo, ei kovin pitkältä matkalta, pysäytin. Olisi kai voinut pysähtyä nopeamminkin tai sitten annoin käskyn liian myöhään. Perään vauhtiluoksetulo.

Maahanmenoon sain oikein yleisöäkin kokouslaisista :) Eivät mokomat sanoneet, että meni maahan vinoon, tosin eivät olleetkaan toko-ihmisiä ;) Piti ottaa uusiksi. Uusinta hyvä.

Tunnarin piilotus, toinen vei piiloon agi-A:n taakse, kun ei muuta piilopaikkaa oikein ollut, eikä hiekkaan viitsi kovin syvälle kaivaakaan. Ensin näytti, että Jetta vaan juosta humputtelee ympäriinsä, mutta kyllä se sittenkin haisteli :) Juoksi jonkun aikaa siellä päin, sai lopulta hajun ja löysi kapulan. Palautti hyvin, mutta sylkäsi jalkoihin. Palkka vasta kun palautti asiallisesti.

Jetta pääsi lemmikiksi kokoukseen ja oli oikein onnessaan. Melkein kuin mikä tahansa hyvin käyttäytyvä koira. Se varmaan haluaisi lisää laatuaikaa yksin minun kanssa. No tietenkin.

Saamme Pelloon kesäkuun alussa Rauno Virran pitämään agi-kurssia. Huippu juttu.