Oikeastaan en ollut valmistautunut reenaamaan, mutta kun vein hallille yhden kennelkerhon paperin, niin ajattelin, että täällä kun ollaan, niin reenataanpa samalla Jetan kanssa. Just tolleenhan sen pitäis mennäkin, että ohjaajakaan ei tiiä, mitä reenataan :(

Laitoin valmiiksi ruudun ja ajattelin ensin ottaa ison törpön kiertoa. No Jettahan karkasi joka välissä sinne ruutuun, eikä malttanut kiertää sitä isoa törppöä. Kun sanoin "kierrä", se kävi kiertämässä ruutumerkin. No kiertohan se on sekin. Otinpa sitten ruutua (hyvä minä...) Ruutuharjotus meni kuitenkin hyvin, ensin pari lähetystä alustalle namin kanssa ja yksi lähetys vähän kauempaa, siitä lelupalkka. Paitsi kerran jäi pyörimään ruudun eteen, mutta kun sanoin Jetalle "höh", se meni etsimään alustaa ruudusta.

Mitäkähän sitten tein, en edes muista kunnolla. Noutoa otin niin, että Jetan piti tuoda kapula eteen parin metrin päästä. Ne menivät hyvin, paitsi yhden kerran tipautti ennen aikojaan. Palkkasin pidosta namilla, paitsi yhdestä pidosta lelulla. Otin vielä yhden vauhtinoudon lelupalkkaan, se oli hyvä.

Seisahtumisia edelleen lelupalkalla, mutta niin, että kuljeskeltiin samaan suuntaan. Käskyn saatuaan Jetta pyörähti sivuttain, pakitti ja seisahtui. Mitäkähän tuota on tullut opetettua. Pari maahanmenoa testattiin myös. Tuppaa jäämään kyynärät ylös, eli tarkkana ennen palkanantoa, ettei tule palkattua huonoista.

Nyt kokeilin pariin otteeseen "käy siihen" arkimakuuta myös hallilla (kun mietin, mitä sitten teen). Ensimmäinen kerta meni tosi hyvin, mutta toisella kerralla (kun kävin kaivelemassa namikuppia) piti palauttaa Jetta kahteen kertaan takaisin paikalleen.

Pieni seruuharjoitus, suoraa, vasempaan kaarta, pari täyskäännöstä palkaten liikkeen aikana namilla ja lopussa lelulla. Välissä yksi vauhtiluoksetulo (pitäisi kyllä ehdottomasti jo ottaa eteenistumisiakin luoksetulon yhteydessä).

Lopuksi kakevaihtoja istu-seis-istu, "seis" ei usein vieläkään toimi pelkällä suullisella käskyllä. Kun sain muutaman seiso-toistonkin onnistumaan ilman käsiapua, Jetta sai palkaksi iltaruuan. Joo, jospa seuraavalla kerralla yrittäisi tehdä sitten vaikka jotakin järkevääkin.