Hei taas me treenattiin vähän niinkö sitä PK:ta. Oli oikein kolmen kopla treenaamassa (eli paljon!)

Aloitettiin koulun pihalla BH/tottistreenillä. Jetta ensin makoili, sitten ootti vähän vuoroaan ja sitten teki. Makoili ok, pää pyöriskenteli ja kiinnitti huomiota toisen ohjaajan käskytykseen, mutta pysyi makoilemassa.

Omalla vuorolla otin vähän sinnepäin BH-kaaviota hyvin lyhennetysti ja välipalkkaillen. Luoksetulon vauhti on nykysin hidas, pitäisi ottaa jotain vauhtiluoksetuloja.

Sujuva siirtyminen mettään. Jetta jatkoi haun alkeisharjoituksia. Kerrankin pidin pääni, ja kieltäydyin ihan ehdottomasti maalimiesten ääni- tai näyttäytymisavusta. En halua, että se alkaa kiehumaan hullun lailla tuommosten hommien perään. Mutta ei se kyllä apuja kaivannut. Menin keskilinjalle, tuuli kävi hyvin sieltä takaa, virittelin vähän ja lähetin matkaan. Hienosti laukkoi sata lasissa, tarkensi ja löysi ukon, joka ei edes ollut kovin lähellä ja oli kiven takana piilossa. Sai hirmuisesti kehuja, ruokaa ja lelun. Toiselle puolelle ihan sama juttu. Vaikka oli vaikeampi tuulensuunta, löysi tosi hienosti ukkelin. Vielä yksi vähän hankalaan alarinteeseen. Jetta selvitti leikiten ja sai ruston palkaksi. Tosin en saanut otettua siltä valjaita pois, koska se laukkoi viemään aarteensa talteen. 

Esineruutu. Tuuli tuli sivusta. Parisenkymmentä leveä, kai viitisenkymmentä syvä siivu. Ihan takarajalla oli vieras esine (tuppi). Jetta otti ja laukkoi muina miehinä, löysi esineen ja palautti kahta sataa. 

Voi että mie olin onnellinen tämänki treenin jälkeen. Ei sitä ole parempaa kuin kattoa koiraa laukkomassa silmät innosta kiiluen ja itseensä tyytyväisenä. Ja se näky, kun se väsyny koira köllähtää kylelleen kotona ja vetää sikeitä ;) Oli hauska, kun siellä oli kolme koiraa hommissa, ja jokainen niistä oli vielä treenien jälkeen, että hei tehdään pliis vähän vielä lisää ;) Vaikka oli himokuuma ja ohjaajilta meinasi jo loppua kunto. 

P.s. Jetta sai kokeilla vähän myös agilityä eilen, vuoden tauon jälkeen. Voi sitä onnea, joka paistoi koiran naamalta!