Jetalle siis ei edelleenkään tänään kelvannut yhtään mikään syötävä. Käytiin päivällä ihan pieni kävely metsätiellä ja siellä kun se Mitzun kanssa innostui vähän juoksemaan, tuntui, että unohti hetkeksi kipunsa ja sain tarjoiltua Jetalle muutaman liotetun kuivamuonanappulan. Kotona kuitenkin Jetta taas vaipui apatiaan ja tutut oireet jatkuivat... Nukkuu ja makaa vain koko ajan, ruoka ei maistu, vilkuilee mahaansa kummastellen ja jähmettyy pitkiksi ajoiksi "leikkiasentoon" (sillain kyynärät maassa ja peppu pystyssä). Pari kertaa, kun Jetta lähti liikkeelle, se lysähtikin vingahtaen maahan takaisin. Niinpä päädyttiin alkuillasta antamaan vielä yksi reilu satsi parafiiniöljyä.

Ja voihan (ihana) elämä! Juuri nyt tuli vielä yksi löysä kakka, jota tietenkin kävin sörkkimässä nähdäkseni, mitä siellä on. Ja kakan mukana vihdoin sitten tuli pois se tukoksen aiheuttaja! Se oli moottorikelkan telamaton palanen! Sellainen iso kumimötikkä (ehkä 3 cm pitkä ja pari senttiä paksu). Ei ihme, että oli pikkukoiralla huono olo, eikä suolisto toimi! Me ollaankin lenkkeilty kelkanjälkiä pitkin, joten en yhtään ihmettele, että on moisen saanut sisuksiinsa. Olen vastaavia esineita kaivellut sen suusta aikaisemminkin pois! Mutta nyt se sitten oli onnistunut nielaisemaan sellaisen.

Huh huh! Toivotaan (uskon kyllä niin :), että tuossa oli syy viimeaikaisiin ongelmiin ja Jetta alkaa nyt tästä parantua, ja varmasti ruokakin alkaa sitten taas maistua! :)