Sissos että laiskotti lähteä reenaamaan. Venytin ihan viimeiseen asti, kunnes sitten ennen Pyryn nukkumaanmenoa vääntäydyin hallille. Siellä olikin iloinen yllätys, kun sain sattumoisin treeniseuraa.

Merkki ja ruutu. No ei VOI mennä ruutuun, kun toinen koira tekee vieressä jotain, varsinkin jos sitä palkataan :o Voi vaan pyöriä ruudun ympärillä ja merkkien takana. Vaikka ruudussa oli alusta. Taisi mennä jokunen toisto, että sain sen ruutuun.

Merkki ja ohjattu oikea. Merkistä palkka, kävin näyttämässä oikean ennen noutoa. Ok.

Luoksetulon stoppeja kiertojen kanssa. Ennakoi helposti, mutta kun kierrätin kahta eri törppöä sain sen verran vauhtia, että pystyi pysäyttämään. Erikseen suora luoksetulo.

Jääviä sekalaisesti.

Pientä seuraamista ja kakejumppaa.

Tunnari. Taas, ei VOI tehä tunnaria, kun toinen tekee jotain vieressä. Ensin jäi tuijottamaan toisen touhuja, sitten harhaili ympäriinsä, mutta kun lopulta päätyi kapuloille, toi kyllä oikean hämplimättä vääriä. Pidettäköön sitä hyvänä saavutuksena.

Paikkaistuminen, jonkusen minuutin, kun keräsin kamoja pois. Pysyi istumassa, vaikka toinen reenasi. Taisi tosin olla jossain välissä hieman kääntänyt asentoa, kun kolusin varastossa kamojen kanssa.