Tänään sainkin treeniseuraa Muoniosta asti. Jos on minulla pitkät reenimatkat, niin on kyllä muillakin (140 km suuntaansa).

Ensin reenailtiin vierailevien tähtien koirat ;) Hyvän näköistä menoa oli, odotettavissa on uusia tokokisailijoita meidänkin kulmille :)

Lopuksi Jettakin pääsi vähän hommiin. Ensin leikittiin lelulla. Tuo leluleikki on kyllä auttanut huomattavasti alun keskittymiseen (koska ennen Jetta mieluummin juoksi ympyrää aluksi kentällä kuin teki mitään minun kanssa). Yksi luoksetulo otettiin. Minulla oli siinä vähän palkka myöhässä (heh, koska Jetta tulee niin kovaa) ja se kerkesi melkein sivulle asti, vaikka tarkoitus oli palkata vauhdista. Nouto otettiin metallikapulalla, ja jälleen Jetta tiputti kapulan ennen kuin oli kovin lähellä. Pidin lelun piilossa, jolloin Jetta itse korjasi homman ja toi kapulan käteen. Tunnarin piilotus otettin myös. Tällä kertaa etäisyyttä oli enemmän kuin aikaisemmin (ja enemmän kuin kisoissa), ja puskassa Jetta etsi kapulaa hetken, mutta löydettyään kapulan palautti sen reippaasti niiden lehtien kera, joiden alla kapula oli piilossa :) Namipalkka siitä.

Pienen tauon jälkeen istu-seiso-istu kakevaihtoja sekä namiseruuta, kontaktia ja askeleita namin avulla sekä muutama käännös paikallaan vasemmalle. Lopuksi vielä seisahtumisleikkiä, jossa Jetta ryntää taaksepäin heti seiso-käskyn kuultuaan. Täytyy vähän viivyttää lelun heittoa käskyn jälkeen.

Sitten Jetta sai vielä leikkiä ja humputella. Vieraat myös leikkivät Jetan kanssa vähän vetolelulla ja Jetta oli oikein innokas. Nyt murkkuiän (?) myötä se on jonkin verran arastellut vieraita välillä, niin ajattelin, että tuo on hyvää lääkettä siihen. Jetan jo pentuajoista asti lempileluna palvellut oranssi pallohärpäke hajosi nyt lopullisesti. Täytyy keksiä uusi lempilelu. Jetan kunniaksi sanottakoon, että se keskittyi tänään todella mallikkaasti! Vaikka ympärillä oli vieraita ihmisiä, ohi ajavia autoja ja muuta häiriötä. Kesken Jetan treenin Sami tuli kentälle autolla ja Mitzu louskutti autossa, mutta edes siihen pikku-Jetta ei kiinnittänyt mitään huomiota. Hieno homma!

Mitzu pääsi mallin vuoksi ottamaan pari juttua. Ensin otin ruudun, jossa Mitzu meni sivusta sisään, muuten hyvä. Sitten tunnari, jossa Mitzu toi väärän! Taas, taas, taas! Se ei onnistu ikinä :( Toisella yrityksellä toi oikean. Lopuksi Mitzun kanssa otettiin luoksetulo stoppeineen (hyvä!), jotta meille molemmille jäi reenistä parempi mieli...

Kiitokset Muonion porukalle reeniseurasta! Odottakaahan vain kun se meidän halli vielä valmistuu! ;)