Lauantaina ajeltiin Tornioon kimppareeneihin ja samalla autoa katsastamaan (läpi meni!). Otettiin kisanomaista treeniä, että laitettiin kehänauhat, oli kehääntulotarkastukset, liikkurit ja kaikki.

Jetta otti paikallaolot, zeta, ruutu, ohjattu ja tunnari.

Paikallaolot ok, Jetaksi.

Zeta meni hyvin. Järjestys oli I-M-S. Mielestäni missään vaiheessa ei ongelmaa.

Ruutu. Merkki ok. Merkiltä lähti jonneki... En tiiä minne. Varmaan johonki toiselle merkille tai jotain. Jouduin käskemään useamman kerran, ennen kuin sain ruutuun. Mutta olihan se siellä lopulta (tosin ehti käydä merkilläkin takasin siinä välissä). Oli kyllä aika reunassa, mutta kaiketi sisällä.

Ohjattu, oikea. Merkki muistaakseni kelvollinen. Merkiltä lähti heti (kerranki), juoksi keskimmäiselle päin, mutta korjasikin suunnan ihan itte, ja haki sen oikean. Hip hip hurraa! 

Tunnari. Oli lähdössä karkuun, mutta kielsin ja annoin uuden käskyn. Pysähtyi vielä kapuloille, mutta toi sieltä kuitenkin oman ja raahusti palauttamaan. Minä olin ikionnellinen onnistumisesta, ennen kuin reenikaverit ystävällisesti tiputtivat maanpinnalle :D Mie ajattelin, että "jes, se ratkaisi ongelman" ja sai päivän ruuan palkaksi. Ne taas puolestaan sanoivat, että tollo, kun palkkaat sitä tuosta haahuilusta! Siis mie oon tehny sen taas... Palkannu ihan jostain muusta kuin mistä pitäisi (ja mistä luulin palkanneeni). Että minua otti aivoon, että pitää koko ajan toistaa näitä samoja virheitä, enkä ikinä pysty siihen johdonmukaisuuteen, jonka (puutteen) olen tiennyt olevan ongelmani jo ties kuinka kauan. Luulen parantaneeni tapani, mutta mihis se tiikeri raidoistaan pääsee. Kait pitäisi jaksaa raahautua useammin ihmisten ilmoille reenaamaan eikä tuhertaa epätoivoissaan itekseen. 

IMG_4658%20%28Kopio%29-normal.jpg