Mittailtiin tänään Jettaa huvikseen. Korkeus näyttäisi olevan noin 46 cm ja paino noin 9,5 kg. Kuinkahan iso siitä tulee, kun se näyttää kohta jo olevan Mitzun korkuinen :)

Tänään otettiin sisällä kakejuttuja (istumaan, seisomaan), alussa vauhtia oli niin paljon, että meinasi mennä aivan pomppimiseksi, mutta sitten rauhoittui sen verran, että saatiin muutama onnistunut toisto. Kädellä autan edelleen seisomaan. Sitten otettiin katsekontaktia ja yritin saada Jetan pysymään rauhassa sivulla hetken pidempään ja onnistuikin joten kuten. Muutama yhden askeleen seuruu vielä namin kanssa. Ihan hyvin (kunhan hieman ensin rauhoittui), mutta namiohjaus on pakko tehdä ulkokautta, ettei mene vinoon. Namin annoin sitten sisäkautta, ettei joudu perusasennossa aivan kieroon asentoon.

Illalla oli vuorossa pieni retki ja kylästelyä. Jetta sai tavata pari lasta ja ne olivat tosi kivoja, koska niiltä sai nameja :) Sieltä pihalta löytyi aivan vastustamaton työhanska, jonka Jetta toi minulle revittäväksi, niin tulipas sitten vähän tuota leikkimistäkin reenailtua :) Hyvin tyrkytti lelua minulle. Otin sitten parin revityksen jälkeen pois sen (koska Mitzu oli autossa, ei häkissä, ja huomasi meidän revityksen, enkä halunnut auton sisutuksen menevän uusiksi) ja Jetta oli sitten ihan että pläh, tähänkö tämä hauska nyt loppui :)