Voi jösses, kun on kuuma! Aamulla teollisuusalueella reenikaverin kanssa. Jetan kanssa ensin lämmittelyksi pari kiertoa, matkaa parikymmentä metriä, ok. Sitten sitä meidän kotiläksyä, eli luoksetulon loppuasentoa (eteenistumista). Lyhyeltä matkalta meni ihan ok, välillä tuli vinoon, mutta pitemmältä matkalta ei onnistunut ei sitten millään. Aina tuli vinoon. Kun lopulta saatiin yksi suora, siitä pallopalkka.

Liikehdinnästä asentoja, eli seisomista, istumista ja maahanmenoa. Yksi seisominen epäonnistui (kulki perässä), mutta muut ok. Istumisessa pitää vielä vähän käännähtää kohti, niin onnistuu paremmin. Maahanmenot eivät onnistuneet nyt oikein ollenkaan. Piti muistutella paikallaanollen, mikä se maahanmeno olikaan. Sitten onnistui liikkeentapaisestakin.

Lopuksi seuruujuttua. Eli vauhdista mukaantuloja (reenikaveri naksutti heti kun oli seuraamassa suorassa asennossa), käännöksiä vasemmalle (ilman apuja) ja oikealle (vielä namiohjauksella). Ihan ok. Lopuksi kaksi askelta perusasennosta perusasentoon, ja kun se meni hyvin, pallopalkka ja lopetus. Palkinnoksi lammelle uimaan. Kuuma. Tuska.