Tänään sitä taas hurruuteltiin Rovaniemelle tokoilemaan. Oikeastaan ne on Mitzun reenit, mutta Jettakin pääsi vähän mukaan. Mitzu otti seuruuta, idarin (seisomisessa meni istumaan, minun huono käsky, toisella yrityksellä ok), luoksetulon, joka muuten hyvä, mutta maahanmenossa jäi kyykkyyn ja sitten hyppynoudon, tunnarin ja kaket. Tunnarissa eka yrityksellä toi väärän, taaaaaas! Toisella yrityksellä ok. Kakeissa otin läheltä, että näen, ettei varmasti tule eteenpäin, mutta Mitzu jumitti ja käskyjä piti toistaa. On sekin hommaa. Jos menee kauemmas, sitten ei näe, millä tekniikalla se tekee. Lopuksi paikallaolot.

Jettakin pääsi kehiin. Sivulletuloja ja palkkaa kontaktista. 1-3 askeleen seuruita namilla. Namiseuruuta voltilla, tunnarikapulan piilotusta ja metallinouto. Nyt muistin tunnarissa sanoa kehusanan vasta kun kapula oli minulla kädessä ja se meni hyvin. Metallinoudossa eka tippui kapula jonkun metrin päähän, mutta toisella yrityksellä, kun pidin lelun piilossa, toi kapulan käteen asti. Heiton jälkeen täytyi hetki odottaa, että Jetta rauhoittuu ennen kuin saatoin päästää noutamaan. Lopuksi kyselin neuvoja eteenistumisen opetteluun, kun en ollut sitä tähän mennessä tehnyt. Ajattelin, että en edes opeta sitä, mutta eipä sen osaamisesta haittaakaan olisi. Nyt on vaikea tietty saada Jettaa tarpeeksi lähelle ja suoraan. Kirsin hyvä vinkki oli, että istuu sohvalla koira jalkojen välissä, jolloin tulee lähelle. Ja sitten tietty itse pakittaa koko ajan, kun pääsee siihen vaiheeseen, että voi alkaa ottaa istumisia ilman "sohva-apua" :) Kiitokset vinkeistä ja reeniseurasta Rovaniemen tokoilijoille :) Reenien jälkeen Jetta sai vähän leikkiä Ronja-kultsun kanssa, ja voi vitsit kun niillä olikin hauskaa. Mutta ei kuitenkaan ollenkaan vaarallisen näköistä, sillä Ronja oli hellä leikkijä ;)

Lopuksi jäätiin istuskelemaan agility-reenien reunalle ja harjoittelemaan rauhoittumista. Jetta oli hieman rauhaton, vinkui ja haukahti jonkun kerran, mutta pääsääntöisesti pysyi aika rauhallisena.

Huomenna koittaakin sitten viikonloppuretki Savukosken suuntaan.