Yleisellä vuorolla hallilla. Olin varma, ettei kukaan muu tule treenaamaan, mutta siellähän oli ihan ruuhka :o Hypno-bc oli kaverina ja lisäksi kesken loppupaikallaolon agi-treenaaja oli tulossa halliin ;)

Seuraamista tosi pitkästi. Välillä palkkailin kylläkin namilla. Myös askeleita, hidasta, juoksua, käännöksiä. Otin tahallani lähellä toista koirakkoa, mutta siitä ei häiriötä Jetalle.

Kakeja. Pari ekaa vaihtoa meni hyvin (etäisyys viitisen metriä). Kävin palkkaamassa seisomisesta ja istumisesta. Sitten kun jatkettiin sarjaa, alkoi sivupakitus. Eli liikkui vasemmalle päin sivulle vissiin kaksi metriä ja pakitti vähän. Kaverin ruutu oli aika kiinnostava siinä vieressä.

Tunnari. 10 vierasta kapulaa ja oma parin metrin päässä vieressä. Tosi hienosti haki oman. Tipautti kapulan ennen luovutuskäskyä. Pitäisi hioa tunnarin palautusasentoa erillisenä.

Ruutu oli erityisen onnistunut. Ensin lähetys muutamasta metristä, tosi hyvin alustalle ja jäi siihen odottamaan. Toinen lähetys oli paristakymmenestä metristä, Laura oli avustajana ja heitti palkan vierestä.

Lopuksi paikallaolo. Jetta ei meinaa millään jaksaa odottaa makuukäskyä, vaan lysähtää viis kertaa maahan ennen käskyä. Mutta toisaalta, se on ihan hipihiljaa ja makaa kuin patsas. Ou jee! Mutta ne häiriöt, niitä kun pääsisi treenaamaan. Makoilivat kahden koiran rivissä reilun viisi minuuttia, eikä haitannut hallin ovesta sisään tullut ihminenkään. Lisäksi juttelin sen kanssa vielä silloinkin, kun toinen koira vapautettiin, mutta Jetta ei välittänyt. Kun otin loppuperusasentoa, sitten se yhtäkkiä olikin häippäsemässä johonkin. Muistutuksen jälkeen uusi loppuasentoyritys onnistui.