Oltiin sovittu Annikan kanssa reenireffit hallille, mutta siellä olikin samaan aikaan agility-porukkaa treenaamasa. Meille jäi pikkuinen nurkka hallin toisesta päästä. Molla teki ensin.

Häiriö oli Jetalle lähes kohtuuton, kun samaan aikaan ihan vieressä koira teki agi-rataa. Aloitin lämmittelyseuruulla, joka oli huonoa. Jetta pomppi vähän väliä pois seuruupaikasta, ryntäili eteen, meni väljästi ja pyöritteli päätä vimmatusti. Kun murahdin jokaisesta ei toivotusta eleestä, seuraaminen parani hieman.

Liikkeestä istuminen. Annika heitti palkan, heti kun Jetta istui. Seuraaminen oli huonohkoa häiriön vuoksi.

Ruutu. Pelkkä meno ja vauhdista palkka. Vastineeksi eilisestä.

Kaket. Lyhyempi matka. Teki kaikki vaihdot eka käskyllä, mutta lienee peruuttanut jopa metrisen. Ei mennyt kuitenkaan vinoon. Sanottakoon siis hyvinä asioina ekaan käskyy reagointi ja vinottumisen puuttuminen.

Lopuksi enää tunnari. Ympyrä. Virallisesti. Meni ensin kapuloille, mutta unohti ne ja alkoi tuijottaa agi-koiraa (huuuh, kylmä hiki nousi, karkaako radalle!), mutta kaikkien yllätykseksi palasi takaisin kapuloille!!! Oli kapuloilla levoton, meni suu auki ja tökki (en ole varma ottiko suuhun väärän), mutta lopulta löysi oikean ja palautti nätisti. Olen niin iloinen, että kuitenkin toi oikean, vaikka häiriö oli Jetalle ylivoimainen! :) En ottanut uudestaan, vaikka tuo ei ihan täydellinen ollutkaan.

Paikkamakuuta en uskaltanut kanssa ottaa, olisi ollut liian kova häiriö vielä tässä vaiheessa. Oli kuitenkin arkipaikkamakuussa sen aikaa, kun vein kamat varastoon. Kielsin pari kertaa napakasti, joten oli jopa ihan hiljaa :o Sami seisoi varalta hihnan päällä, ettei Jetta ois päässy ryntäämään radalle.

Pyry kokeili, mitä käy, kun nuolasee hallin oven teräslistaa. Mehän kaikki jo tiedämme, miten siinä käy.

Huomenna on kyllä treenivapaa! Pakko olla tämmösen putken jälkeen ;))