No niin. Jetan kanssa hallilla itekseen yleisellä tokovuorolla. Aurinko paahtoi täydeltä terältä ja oltiin pihalla, kuumalla hiekkakentällä, koska vastaavat olot on odotettavissa sunnuntain kisassa. Oli tarkoitus ottaa iloinen motivaatio (motskari ;)treeni sunnuntain kisaviimeistelyksi, mutta siitä muodostuikin tahtojen taistelu, istutaanko sitä kakeissa vai ei.... :(

Aluksi seuruuta, lelupalkkailua. 

Liikkeestä maahanmenossa tekikin seisomisen :o

Luoksetulon eka stoppi oli niin löysä, etten palkannut vaan otin uudestaan. Lelun kanssa eteenistumista ja sivulletuloa.

Liikkestä seis oli hyvä, heti stopista palkka.

Sitten se kakenketale :( Meinasin, että otan vain yhden istumisen ja siitä palkka. Olihan Jetalla tietysti kuuma ja se oli pakahduksissaan ja kenties jo väsynytkin, mutta sama tilanne on kisassa. Ei änähtänytkään eka istumiskäskyllä mihinkään. Toista käskyä en antanut, vaan kävin nostamassa Jetan istumaan omin käsin. Siitä sitten syntyikin sellainen lukko, että Jetta oli ihan varma, ettei ole ikinä kuullutkaan, mikä se sellalinen istuminen on. Sitä sitten hinkattiin siinä eestakaisin ihan liiankin kauan. Lopulta mahottoman taistelun jälkeen sain sen istumisen onnistumaan ja pääsin palkkaamaan.

Nouto. Muuten ok, palautus oikean jalan eteen. 

Paikkamakuu. Keskellä kenttää, itse menin nurkan taakse piiloon. Jetan selän takaa meni tavarajunakin, mutta ei se haitannut. Nelisen minuuttia. Hyvin Jetta oli, mitä nyt oli varmaan läkähtymäisillään kuumuuteen. 

Ai niin se hyppy unohtui! Taidankin mennä nyt heti ottamaan sen vielä tuonne pihalle.

Niin joo. Huono kenraali = hyvä kisa. Huomenna ei tehdä enää mitään. Se on sitten herran haltuun :D